Gå til innhold

Newcastle


Millepille

Anbefalte innlegg

Vi skal til Newcastle i vinterferien. Kva er billig og kva bør oppleves i Newcastle? Vi er 2 voksne og 2 barn som skal reise. Billig tur forresten, kun kr 875,- for utvendig lugar tur/retur. Vi skal vere i byen frå kl 13.30-18.30

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det spørs jo helt hva du er ute etter, det. Newcastle er en glimrende shoppingby, godt utvalg og vanlige britiske priser. Ellers er det en del stilige småbutikker, en og annen tøff second hand-sjappe - og ikke minst et glimrende kunstmuseum, The Baltic, hvis dere liker den slags.

Det er hyggelig å rusle rundt nede ved elva. Kan forresten godt anbefale en sein lunsj/tidlig middag på The Slug and Lettuce, en restaurant som ligger ved elva.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sports world er geniale. De finnes overalt i England og har alltid masse på salg!

Men vær på vakt at du får rette størrelser på sko med hjem. Vi fikk en 33 og en 34. Men det var ingen problemer for oss, da vi skulle over to mnd senere. Tar alltid vare på kvitteringer. Min nevø har fått to høyre keeperhansker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De timene går fort, og når du ikke er kjent kan det være greit å holde seg rundt Eldon Square. Der har de Gadget Store, en butikk med mye unyttig for barn i alle aldre. I gågata finner du også Virgin Record Shop, noe kanskje barna syns er spennende?

Newcastle er en veldig koselig by, men regner du tida fra båten legger til kai og til den går igjen? Det er et stykke med buss fra North Shields Royal Quays til Newcastle, så dere vil nok ikke få mer enn 3-4 timer i byen, noe som gjerne kan være nok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er et lite stykke å gå fra der bussen stopper og opp til handlegaten. Vi tar alltid taxi ned til kaien igjen. Det står taxier litt lenger oppe i gaten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...