Amalie_85 Skrevet 2. februar 2007 #1 Del Skrevet 2. februar 2007 Min mor har innvitert seg selv på vaffler, og jeg har da aldri laget dette siden jeg aldri har hatt vaffeljern. Jeg fant mange oppskrifter på nettet, men hvem av dem er gode?? Er det noen som har oppskrift da som de vet er god?? Ekstra gode Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 2. februar 2007 #2 Del Skrevet 2. februar 2007 Denne oppskrifta bruker jeg, og vaflene blir like gode hver gang. Vafler 5 dl hvetemel 1 dl sukker 1 ts vaniljesukker 2 ts bakepulver 5 dl melk 2 egg ½ dl smeltet smør Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en bolle. Ha i melken og rør sammen. Ha i eggene og halvparten av det smeltede smøret. Vær forsiktig så du ikke rører for mye for da blir røra seig. Smør jernet med resten av smøret hvis det er nødvendig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 2. februar 2007 #3 Del Skrevet 2. februar 2007 Dette er favorittoppskriften min, gir sprø og kjempegode vafler. Rømmevafler 3 ½ dl hvetemel ½ ts salt 2 ½ dl rømme 2 ½ dl vann litt sukker Bland alt. La svelle 30-45 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madam Felle Skrevet 2. februar 2007 #4 Del Skrevet 2. februar 2007 3 egg 1 dl sukker 1/2 pk med vaniljekrem 7-10 dl melk mel til passe tykkelse ( noen liker tykk røre, mens andre liker den litt tynnere) 2 ss smeltet smør kjempe gode vafler Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalie_85 Skrevet 3. februar 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 3. februar 2007 Tusen takk for svar! Da får jeg prøve meg litt ut da jo Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 3. februar 2007 #6 Del Skrevet 3. februar 2007 Min oppskrift: Åpne kjøleskapet Putt oppi det du måtte ha som kan passe Ferdig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pax Skrevet 3. februar 2007 #7 Del Skrevet 3. februar 2007 Åpne kjøleskapet Putt oppi det du måtte ha som kan passe ← Har du mel i kjøleksapet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. februar 2007 #8 Del Skrevet 3. februar 2007 Min oppskrift: Åpne kjøleskapet Putt oppi det du måtte ha som kan passe Ferdig ← Minner litt om min metode, det der. 2-3 egg i en bolle, litt salt (liten klype), sukker etter smak, litt vaniljesukker og kanskje en ørliten klype kardemomme blandes godt. Jeg bruker håndvisp. Tilsett mel og melk til passe konsistens, litt smeltet margarin til slutt. La stå og svelle 1 times tid, ha oppi litt iskaldt vann og stek. Spis med det du liker, smør, rømme, syltetøy eller brunost. Bare fantasien setter grenser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalie_85 Skrevet 3. februar 2007 Forfatter #9 Del Skrevet 3. februar 2007 Min oppskrift: Åpne kjøleskapet Putt oppi det du måtte ha som kan passe Ferdig ← Haha! Det hadde tatt seg ut, vi hadde ikke mel engang vi. Men vi fikk da laget, og de ble veldig gode og. Fikk til og med nytt vaffeljern Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 3. februar 2007 #10 Del Skrevet 3. februar 2007 Prøv å bytte ut ca 1,5 dl av melken med appelsinjuice (uten fruktkjøtt). Man får ikke appelsinsmak på som mange ville tro, men det setter liksom en ørliten syrlighet til det søte. Utrolig godt. ellers pleier jeg å bruke en ganske enkel oppskrift Alt etter mengde på gefühl lag eggedosis, tilsett smeltet smør, mel, melk, juice, kardemomme, evt litt vaniljesukker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalie_85 Skrevet 4. februar 2007 Forfatter #11 Del Skrevet 4. februar 2007 hmmm....jeg må vel prøve alt! Blir jo så spent på om det er så stor forskjell! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillepuz Skrevet 5. februar 2007 #12 Del Skrevet 5. februar 2007 bruker to egg, noe sukker, pisker godt sammen (for hånd), tilsett mel og melk litt etter litt til det er passe mye røre. veldig stor røre, flere egg. bruker smør i jernet når jeg steker, så trenger ikke smør i røren da. har alltid fått høre at jeg lager gode vafler. vet en som bruker en liten slump appelsinbrus i røren, og noen bruker litt bakepulver. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 5. februar 2007 #13 Del Skrevet 5. februar 2007 Kardemomme er et must Gjør vaflene mye bedre, etter min mening. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 6. februar 2007 #14 Del Skrevet 6. februar 2007 Jeg kan ikke fordra karemomme, har det ikke i hus engang, og spiser ikke vafler eller boller som har kardemomme i seg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 6. februar 2007 #15 Del Skrevet 6. februar 2007 Jeg kan ikke fordra karemomme, har det ikke i hus engang, og spiser ikke vafler eller boller som har kardemomme i seg ← Hver sin smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 6. februar 2007 #16 Del Skrevet 6. februar 2007 jepp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 6. februar 2007 #17 Del Skrevet 6. februar 2007 Jeg har også kardemomme i vafler (og boller) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
**Anne*** Skrevet 6. februar 2007 #18 Del Skrevet 6. februar 2007 4 egg 4 ss sukker 300 gr mel 4 dl kulturmelk 125 gr smeltet smør 1 ts vaniljesukker 1 ts natron 1/2 boks rømme Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hobgoblin Skrevet 7. februar 2007 #19 Del Skrevet 7. februar 2007 Prøv å bytte ut ca 1,5 dl av melken med appelsinjuice (uten fruktkjøtt). Man får ikke appelsinsmak på som mange ville tro, men det setter liksom en ørliten syrlighet til det søte. Utrolig godt. ← Det er veldig godt, ja! Har også prøvd sjokoladevafler - dvs en versjon med appelsinjuice og litt kakao i. Det var også fint! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 7. februar 2007 #20 Del Skrevet 7. februar 2007 Det er veldig godt, ja! Har også prøvd sjokoladevafler - dvs en versjon med appelsinjuice og litt kakao i. Det var også fint! ← Det samme er godt i pannekaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå