Fat Sally Lee Skrevet 29. januar 2007 #1 Del Skrevet 29. januar 2007 Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en kyllingpai i morgen, men har ingen paiform. Går det an å bruke f.eks en springform? Har ikke laget pai før, så jeg vet ikke hvordan deigen blir etter steking. Takker for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dallandra Skrevet 29. januar 2007 #2 Del Skrevet 29. januar 2007 Har du en ildfast form? Jeg tror det vil fungere bedre enn en springform. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 29. januar 2007 #3 Del Skrevet 29. januar 2007 Jeg har heller ikke paiform, men har brukt vanlig ildfast form, og det har funket like fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 29. januar 2007 #4 Del Skrevet 29. januar 2007 Springform går bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fat Sally Lee Skrevet 29. januar 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 29. januar 2007 Jeg har ingen ildfast form som er rund, så da prøver jeg med springform. Takk for hjelpen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dallandra Skrevet 29. januar 2007 #6 Del Skrevet 29. januar 2007 Fasongen på den ildfaste forma spiller ingen rolle. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå