Fat Sally Lee Skrevet 29. januar 2007 #1 Skrevet 29. januar 2007 Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en kyllingpai i morgen, men har ingen paiform. Går det an å bruke f.eks en springform? Har ikke laget pai før, så jeg vet ikke hvordan deigen blir etter steking. Takker for svar!
Gjest Dallandra Skrevet 29. januar 2007 #2 Skrevet 29. januar 2007 Har du en ildfast form? Jeg tror det vil fungere bedre enn en springform.
Gjest vimse Skrevet 29. januar 2007 #3 Skrevet 29. januar 2007 Jeg har heller ikke paiform, men har brukt vanlig ildfast form, og det har funket like fint.
Fat Sally Lee Skrevet 29. januar 2007 Forfatter #5 Skrevet 29. januar 2007 Jeg har ingen ildfast form som er rund, så da prøver jeg med springform. Takk for hjelpen!
Gjest Dallandra Skrevet 29. januar 2007 #6 Skrevet 29. januar 2007 Fasongen på den ildfaste forma spiller ingen rolle.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå