mockinbird Skrevet 29. januar 2007 #1 Del Skrevet 29. januar 2007 Jo, altså.. Hver gang vi har hatt råkost er det sambo som har laget, og den er, med skam å melde, IKKE god.... Han moser nesten gulerøttene, og så BADER de i en blanding av sukkr, sitron og vann. Jeg har alltid før laget råkost uten annet enn litt olje over, men skjønner at sambo må ha denne laken for at det skal være spisende. Idag er det jeg som skal lage råkost, og selv om jeg har tenkt å lage tyggbare biter, må jeg nok servere den med lake.. Noen som har gode blandingsforhold? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 29. januar 2007 #2 Del Skrevet 29. januar 2007 Kanskje det går an å bruke knorr sine dressinger til råkostsalaten? De blander du bare ut med vann og olje. Jeg bruker de alltid på salat, så da er de nok god på råkostsalat også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bex Skrevet 31. januar 2007 #3 Del Skrevet 31. januar 2007 (endret) Hei Jeg lager en dressing av kefir, sukker, eddik, salt og pepper som er veldig god til råkost, spesielt kål og gulrot. Også kan det være lurt å bruke ostehøvel når du kutter grønnsakene, da blir det ikke "helt mos". Endret 31. januar 2007 av Bex Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 31. januar 2007 #4 Del Skrevet 31. januar 2007 Bruker bare sitron jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå