Nemesis Skrevet 15. januar 2007 #1 Del Skrevet 15. januar 2007 Ja nå prøvte jeg å lage det, men er litt skeptisk, så er det noen som har en god oppskrift til meg, da blir jeg glad! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 15. januar 2007 #2 Del Skrevet 15. januar 2007 Jeg pleier ikke å følge eksakt oppskrift, men jeg bruker omtrent to deler god olivenolje per del eddik (jeg foretrekker balsamico, men bruk den du liker, sitronsaft eller limesaft går også an). Så har jeg i salt og pepper, god sennep (Provencesennep eller Dijonsennep liker jeg) og presset hvitløk. Det er standarden for meg. Noen ganger har jeg i hakkede urter (persille eller gressløk). Du kan selvsagt smaksette med andre ting om du vil, f.eks. finhakkede soltørkede tomater, andre urter (f.eks. timian, koriander eller estragon), finrevet appelsin- eller sitronskall, honning mm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 15. januar 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 15. januar 2007 Har det noe å si i hvilken rekkefølge du tar det i? Føler jeg ikke fikk rørt det godt nok inn da jeg begynte med balsamico og avsluttet med sennep Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 15. januar 2007 #4 Del Skrevet 15. januar 2007 Har det noe å si i hvilken rekkefølge du tar det i? Føler jeg ikke fikk rørt det godt nok inn da jeg begynte med balsamico og avsluttet med sennep ← Jeg pleier bare å blande alt sammen på en gang, og så visper jeg det med en liten visp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå