skrue Skrevet 8. april 2007 #21 Del Skrevet 8. april 2007 Har nevnt denne noen ganger (meksikansk sjokoladekake). Ingen andre med tilsammen 600 g sjokolade. http://www.tine.no/page?id=28&key=8432&cat=654 Mine måte å gjøre det på: 3 chili av vanlig butikktype. Da blir det smak av det. 100 g lys kokesjokolade i stendefor 65 g (jeg bruker dronningsjokolade) 50 min/160grader/i bunnen i ovn i 24 cm form. Følg med. Jeg pisker opp plommer og hvite med hhv. 100g og 65g sukker. Ha ekstra sjokolade på lur når glasuren skal lages i tillfelle man ikke får den stiv fort nok. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå