mee mee Skrevet 5. januar 2007 #1 Del Skrevet 5. januar 2007 (endret) jeg har blitt anbefalt å surre bacon rundt kyllingfiletene. skal jeg banke dem flat, og så rulle kyllingen, og så snurre bacon, eller bare surre bacon rondt fileten? hvor mange grader og hvor lenge skal det stå? Endret 5. januar 2007 av mee mee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 5. januar 2007 Forfatter #2 Del Skrevet 5. januar 2007 ingen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blondie65 Skrevet 5. januar 2007 #3 Del Skrevet 5. januar 2007 Jeg hadde valgt ca 200 grader og ca 20 minutter. Kikk på det innimellom. Ingen banking er nødvendig. Og dette er mega godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 5. januar 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 5. januar 2007 (endret) takk for svar! er det noe krydder jeg kan ha på med det, som gjør det ekstra godt? hva bruker du som tilbehør? skal jeg bare sette det i en form? Endret 5. januar 2007 av mee mee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 5. januar 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 5. januar 2007 har ingen form, siden jeg er på flyttefot, og skapene er ganske tømt nå.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blondie65 Skrevet 5. januar 2007 #6 Del Skrevet 5. januar 2007 Sett det i en form ja. Krydder? Tja ... det blir jo mye smak av dette i seg selv da. Jeg hadde hatt ris til, gjerne kokt med frosne grønnsaker i (bruker mye amerikansk blanding i risen). Hadde ikke laget så mye saus - brukt skyen som blir. Jeg pleier å ha krydderost inni fileen ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 5. januar 2007 #7 Del Skrevet 5. januar 2007 Timian passer godt sammen med bacon syns jeg. Har du ikke form får du vel bare steke den på plate i ovnen, eventuelt kan du ha litt alu-folie under og brette opp kantene litt. Et annet alternativ er å brune det litt i stekepanna først før du setter filetene i ovnen, da ville jeg tatt en litt lavere temperatur i ovnen, kanskje rundt 120 grader, omtrent like lenge. Det spørs litt på tykkelsen på filetene. Krydderost inn fileten er også godt... Eller en blanding av kremost og pesto/frisk basilikum. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 5. januar 2007 Forfatter #8 Del Skrevet 5. januar 2007 takk for svar folkens da var middagen reddet! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Montezuma Skrevet 9. januar 2007 #9 Del Skrevet 9. januar 2007 Fant denne idag, akkurat hva jeg trengte! jeg la kyllingene i en marinade m bla rosmarin, estragon og spinat, surret bacon rundt og hadde pommes frites og saus til. nam nam! takk for tipsene! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 10. januar 2007 Forfatter #10 Del Skrevet 10. januar 2007 det var sinnsykt godt ass! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blondie65 Skrevet 16. januar 2007 #11 Del Skrevet 16. januar 2007 Og så den nydelige fargen når du begynner å skjære i fileten og ser at baconet har trukket innover. <Note to self: ta ut kyllingfilet av fryseren før leggetid ...> Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 16. januar 2007 Forfatter #12 Del Skrevet 16. januar 2007 jeg har fått helt dilla på det. og så saftig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå