Lavalampe Skrevet 4. januar 2007 #1 Del Skrevet 4. januar 2007 Kan jeg fikse litt middag av røkelaks, fersk pasta og fløte/creme fraiche, eller blir det bare snålt? Har så mye laks jeg skulle brukt opp... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 4. januar 2007 #2 Del Skrevet 4. januar 2007 Det går fint det - her er feks en variant jeg synes ble ganske god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dru Skrevet 5. januar 2007 #3 Del Skrevet 5. januar 2007 Jeg pleier å koke opp creme fraiche sammen med hakket spinat fra frysedisken, krydre med salt og pepper. Heller sausen over ferdig kokt pasta, og tilsetter til slutt røykelaks i biter. Fisken har ikke godt av for mye varmebehandling. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lavalampe Skrevet 5. januar 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 5. januar 2007 Takk for forsikringer om at det gikk an! Brukte ikke oppskrift, bare miksa litt. Burde selvfølgelig tenkt på at å SALTE røkelaks kunne bli litt overkill. Ellers ble det greit nok. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fruktfat Skrevet 6. januar 2007 #5 Del Skrevet 6. januar 2007 eller så går det an å fryse ned om man har mye Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå