Karamba Skrevet 4. januar 2007 #1 Del Skrevet 4. januar 2007 Jeg har et glass med pesto i kjøleskapet som ble åpnet for et par uker siden. Noen som vet hvor lenge dette holder seg? Står ikke noe om det på glasset... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 4. januar 2007 #2 Del Skrevet 4. januar 2007 (endret) Du kan jo bare smake og se om det fremdeles er godt? Det ville jeg gjort. Endret 4. januar 2007 av bada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Talula Skrevet 4. januar 2007 #3 Del Skrevet 4. januar 2007 På den jeg pleier å kjøpe står det at den holder seg 3-4 dager i åpnet tilstand i kjøleskapet, en variant fra Barilla. Men det kan kanskje variere med hvilke tilsetningsstoffer som er tilsatt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hardcore Skrevet 4. januar 2007 #4 Del Skrevet 4. januar 2007 Jeg har en pesto stående som har holdt seg i mange måneder. Tror alle de jeg har hatt tidligere holder seg lenge også. Er jo krydder i olje så det skal mye til for at det blir guffent.. Jeg er iallefall frisk som en fisk enda. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Talula Skrevet 4. januar 2007 #5 Del Skrevet 4. januar 2007 Kanskje det bare er en helgardering fra produsentens side å sette 3-4 dager på den. Kan jo ha noe med osten som er oppi pestoen å gjøre også, den kan vel bli dårlig.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 4. januar 2007 #6 Del Skrevet 4. januar 2007 Enig - jeg tror smaken forringes lenge før den blir helsefarlig å spise, så derfor kommentaren ovenfor. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karamba Skrevet 4. januar 2007 Forfatter #7 Del Skrevet 4. januar 2007 Den lukter ihvertfall ikke vondt. Får ta og smake på den da. Takk for hjelpen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karamba Skrevet 4. januar 2007 Forfatter #8 Del Skrevet 4. januar 2007 Det gikk fint å bruke den, like god på smak! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå