snuppelure37 Skrevet 3. januar 2007 #1 Del Skrevet 3. januar 2007 Som dere sikkert skjønner er det ikke så ofte vi har karbonader i heimen, men i går var det tilbud på butikken og jeg kjøpte en pakke. Skulle gjerne hatt litt forslag til litt morsomt tilbehør, ikke bare kokte gulrøtter og blomkål. Hvordan lager du en god karbonade middag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-hild Skrevet 3. januar 2007 #2 Del Skrevet 3. januar 2007 Jeg synes det er veldig godt med ertestuing, stekt løk, potetstappe og brun saus til karbonader! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. januar 2007 #3 Del Skrevet 3. januar 2007 Vi synes det er godt med kål- og gulrotstuing, karamellisert løk/stekt løk, brun saus, poteter og erter eller brokkoli. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drua Skrevet 3. januar 2007 #4 Del Skrevet 3. januar 2007 Vi pleier å ha råstekte potetbåter med hvitløkspepper, dampet brokkoli og minigulerøtter, tyttebær, og viltsaus (utrolig godt selv om karbonadene ikke er "ville" ). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mistyen Skrevet 3. januar 2007 #5 Del Skrevet 3. januar 2007 Stekt løk, potet og beranisesaus er favoritten her i huset. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snuppa11 Skrevet 3. januar 2007 #6 Del Skrevet 3. januar 2007 Vi pleier å ha stekt løk, gratinert potetmos og sjysaus el peppersaus + grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Crianza Skrevet 5. januar 2007 #7 Del Skrevet 5. januar 2007 Brun saus, poteter, gulrøtter og erterstuing Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 5. januar 2007 #8 Del Skrevet 5. januar 2007 Karbonader spiser vi ofte. de kan selvsagt serveres med kokte poteter, men det har vi slett ikke ofte. Vi bruker heller pasta eller ris, gjerne en peppersaus til dersom det er ris. De kan serveres med pommes frites (selv uten å putte dem i nope hamburgerbrød ja) De kan serveres på brødskive, med eller uten stekt egg oppå. Uten egg synes jeg det er godt med tomater til. Om vi bruker poteter så råsteker vi dem langt oftere enn vi koker dem, eller så er potetstappe et fint alternativ. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå