snuppelure37 Skrevet 2. januar 2007 #1 Del Skrevet 2. januar 2007 Vi har fått noe pinnekjøtt fra noen i familien som de har tørket og saltet selv. Problemet er at vi ikke rakk å spise det i jula og jeg lurer nå på hvor lenge og hvordan jeg skal oppbevare det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest havregampen Skrevet 2. januar 2007 #2 Del Skrevet 2. januar 2007 Oppbevares tørt og kjølig (mitt ligger i kjøleskap i vakuumpakken sin.) Holdbarhet; månedesvis. Er du usikker, så spis det opp i januar. Mitt pinnekjøtt ble kjøpt i november og har holdbarhet ut februar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
snuppelure37 Skrevet 2. januar 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 2. januar 2007 Problemet mitt er at dette ikke er vakumpakket. Hadde det vært det kunne jeg bare sett på datostemplingen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madam Felle Skrevet 2. januar 2007 #4 Del Skrevet 2. januar 2007 Du kan legge det i frysen også, og der kan det ligge i lenge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfa Skrevet 2. januar 2007 #5 Del Skrevet 2. januar 2007 Du kan legge det i frysen også, og der kan det ligge i lenge. ← Sånn pleier vi å oppbevare vårt pinnekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå