snuppelure37 Skrevet 2. januar 2007 #1 Skrevet 2. januar 2007 Vi har fått noe pinnekjøtt fra noen i familien som de har tørket og saltet selv. Problemet er at vi ikke rakk å spise det i jula og jeg lurer nå på hvor lenge og hvordan jeg skal oppbevare det?
Gjest havregampen Skrevet 2. januar 2007 #2 Skrevet 2. januar 2007 Oppbevares tørt og kjølig (mitt ligger i kjøleskap i vakuumpakken sin.) Holdbarhet; månedesvis. Er du usikker, så spis det opp i januar. Mitt pinnekjøtt ble kjøpt i november og har holdbarhet ut februar.
snuppelure37 Skrevet 2. januar 2007 Forfatter #3 Skrevet 2. januar 2007 Problemet mitt er at dette ikke er vakumpakket. Hadde det vært det kunne jeg bare sett på datostemplingen.
Gjest Madam Felle Skrevet 2. januar 2007 #4 Skrevet 2. januar 2007 Du kan legge det i frysen også, og der kan det ligge i lenge.
Smurfa Skrevet 2. januar 2007 #5 Skrevet 2. januar 2007 Du kan legge det i frysen også, og der kan det ligge i lenge. ← Sånn pleier vi å oppbevare vårt pinnekjøtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå