Armonia Skrevet 29. desember 2006 #1 Del Skrevet 29. desember 2006 Skal ha kalkun på nyttårsaften, har kjøpt en på 5,6 kg. Hvor lang tid bereger jeg på tining? Holder det at jeg tar den opp i morgen ettermiddag? Kan jeg la den tine på kjøkkenbenken, elller bør jeg ha den i kjøleskapet? Har også en gang som er ganske kald...kjøleskapet er litt fullt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 29. desember 2006 #2 Del Skrevet 29. desember 2006 Ta den opp i dag du, og la den gjerne stå i den kalde gangen (så kald som mulig (ikke minusgrader da..)) om den ikke kan stå i kjøleskapet. Helst ikke kjøkkenbenken, kjøkken er ikke kalde... Tining av kalkun tar tid. Vi tok ut vår drøyt to døgn før steking og satte den i kjøleskapet (var greit å rydde plass hos oss da, jeg bare kasta ting som hadde stått der for lenge), og de siste timene sto den faktsik i romtemperatur, rett og slett fordi den fortsatt ikke var tint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sluagh Skrevet 29. desember 2006 #3 Del Skrevet 29. desember 2006 Jeg kjøpte to kalkuner på 4,5 kg hver i går, foreløpig står de i yttergangen som er relativt kjølig, men lørdag setter jeg dem inn for forberedelse. Regner med de er opptint da og klar for tilbereding til snadder måltid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå