Gå til innhold

Hva spiser dere på nyttårsaften?


linky

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Buffèt der folk selv kan få velge hva de vil ha. Internasjonale småretter, varme og kalde. Heldigvis er der ikke norsk tradisjonsmat eller julemat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har vi bestemt oss og det blir provencalskinspirert lammestek med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og rødvinsaus til. Crème brûlée til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi skal ha marinert kalkunbryst, fløtesaus, mandelpoteter, babygulerøtter og rosenkål, og så må vi visst ha waldorfsalat også. Dessert har jeg glemt, så det droppes hvis ikke jeg plutselig blir veldig kreativ i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal være hjemme, og har denne menyen:

* Frityrstekte kongereker med honning og sesamfrø

* Helstekt landkylling med fruktstuffing og appelsinsaus

* Hvit sjokoladepannacotta med marinerte multer

Tror nok det blir alt for mye mat, men da blir det kyllingsalat på mandagen. Ikke det værste som kan skje!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ha skagentoast til forrett, kalkun med grønnsaker, fløtegratinerte poteter og fløtesaus, og deretter panna cotta med melkesjokolade til dessert.

Nam-nam :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

- Stekte kamskjell og blandet grønn salat med bringebærvinaigrette. Hvitvin: Bourgeois Sancerre Grande Réserve 2005.

- Andebryst, ovnsbakte mandelpotetbåter, kokte aspargesbønner og bjørnebærsaus. Rødvin: Château de Ségriès 2004.

- Sjokolade-, kanel- og pæreterte. Portvin: Smith Woodhouse Late Bottled Vintage 1994.

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...