Gå til innhold

Krydderkake


Gjest Kanelia

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har to favoritter:

Krydderkake

100 g margarin

2,5 dl sukker

3 egg

2 dl melk

6 dl hvetemel

2 ts bakepulver

1 ts kanel

1 ts ingefær

1 ts nellik

1 pk sukat

Rør smør og sukker hvitt. Bland sukat i hvetemelet og bland det i røren sammen med de andre ingrediensene (eggene først). Hell i godt smurt randform og stek ved 180 grader i ca 1 time.

Svensk krydderkake

1 egg

7,5 dl kefirmelk

7,5 dl sukker

150 g margarin

3 ss tyttebærsyltetøy

1 ss natron (røres ut i litt vann)

9-10 dl hvetemel

3 ts malt nellik

3 ts malt kanel

rosiner og hakkede mandler

Egg halvpiskes og blandes med kefir.

Tilsett de øvrige ingrediensene, smør til slutt.

Rør deigen godt sammen.

Dryss rosiner og mandler på etter at røren er i langpannen. Hell i smurt stor langpanne.

Stekes ved 200 grader i ca. 40 min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...