Gå til innhold

Medisterkaker


celice

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ingenting i tradisjonelle medisterkaker, men peronlig synes de blir for fete og salte, så jeg blander inn ca. en tredjedel karbonadedeig av elg/rådyr/storfe som jeg kjører en ekstra omgang i foodprosessoren for å få den ekstra finmalte konsistensen.

Endret av Leo
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Labellamia

Medisterfarsen skal tilsettes litt kryder og andre ting, jeg har ikke oppskrifter her men skal finne den og legge den igjen her. Vi brukte den på hotellet og den ble en slager. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørnsdatter

Du trenger ikke å tilsette noe, men vil du ha litt grovere kaker, så kan du tilsette medisterdeig og litt salt og pepper. Kvern det godt sammen så du ikke får harde "biter" i kakene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min oppskrift (62 boller)

Blir vel egentlig ikke helt medisterkaker, men det er dette jeg er vant til og kan ikke tenke meg noe annet. Lett å halvere oppskriften om man vil.

2 kg medisterfarse

1 kg karbonadedeig

6-7 ts salt

3 ts pepper

3 ts ingefær

5.5 dl knust kavring

5.5 dl vann

2 dl melk

6 egg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...