Gå til innhold

Medisterkaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dere som lager kjøttkaker av farse til jul - bruker dere farsen rett fra pakningen eller tilsetter dere noe?

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Ingenting i tradisjonelle medisterkaker, men peronlig synes de blir for fete og salte, så jeg blander inn ca. en tredjedel karbonadedeig av elg/rådyr/storfe som jeg kjører en ekstra omgang i foodprosessoren for å få den ekstra finmalte konsistensen.

Endret av Leo
Gjest Labellamia
Skrevet

Medisterfarsen skal tilsettes litt kryder og andre ting, jeg har ikke oppskrifter her men skal finne den og legge den igjen her. Vi brukte den på hotellet og den ble en slager. :)

Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

Du trenger ikke å tilsette noe, men vil du ha litt grovere kaker, så kan du tilsette medisterdeig og litt salt og pepper. Kvern det godt sammen så du ikke får harde "biter" i kakene.

Skrevet

Min oppskrift (62 boller)

Blir vel egentlig ikke helt medisterkaker, men det er dette jeg er vant til og kan ikke tenke meg noe annet. Lett å halvere oppskriften om man vil.

2 kg medisterfarse

1 kg karbonadedeig

6-7 ts salt

3 ts pepper

3 ts ingefær

5.5 dl knust kavring

5.5 dl vann

2 dl melk

6 egg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...