celice Skrevet 16. desember 2006 #1 Skrevet 16. desember 2006 Dere som lager kjøttkaker av farse til jul - bruker dere farsen rett fra pakningen eller tilsetter dere noe?
Leo Skrevet 16. desember 2006 #3 Skrevet 16. desember 2006 (endret) Ingenting i tradisjonelle medisterkaker, men peronlig synes de blir for fete og salte, så jeg blander inn ca. en tredjedel karbonadedeig av elg/rådyr/storfe som jeg kjører en ekstra omgang i foodprosessoren for å få den ekstra finmalte konsistensen. Endret 16. desember 2006 av Leo
Gjest Labellamia Skrevet 16. desember 2006 #4 Skrevet 16. desember 2006 Medisterfarsen skal tilsettes litt kryder og andre ting, jeg har ikke oppskrifter her men skal finne den og legge den igjen her. Vi brukte den på hotellet og den ble en slager.
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 17. desember 2006 #5 Skrevet 17. desember 2006 Du trenger ikke å tilsette noe, men vil du ha litt grovere kaker, så kan du tilsette medisterdeig og litt salt og pepper. Kvern det godt sammen så du ikke får harde "biter" i kakene.
skrue Skrevet 17. desember 2006 #6 Skrevet 17. desember 2006 Min oppskrift (62 boller) Blir vel egentlig ikke helt medisterkaker, men det er dette jeg er vant til og kan ikke tenke meg noe annet. Lett å halvere oppskriften om man vil. 2 kg medisterfarse 1 kg karbonadedeig 6-7 ts salt 3 ts pepper 3 ts ingefær 5.5 dl knust kavring 5.5 dl vann 2 dl melk 6 egg
Caboodle Skrevet 17. desember 2006 #7 Skrevet 17. desember 2006 Egg, salt og pepper og litt karbonadedeig...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå