melina Skrevet 9. desember 2006 #1 Del Skrevet 9. desember 2006 Har en del bokser med bogskinke i skapet som jeg skulle fått brukt opp, er det noen som har noen gode oppskrifter/tips til hva jeg kan bruke dem til? Bruker de i salater, omeletter og til pasta carbonara, men kunne gjerne tenke meg noen nye og spennende tips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 9. desember 2006 #2 Del Skrevet 9. desember 2006 (endret) Jeg bruker bogskinke til bakt potet. Pluss på med rømme, mais og alt annet dill så har jeg full middag. Endret 9. desember 2006 av Persille Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skya Skrevet 9. desember 2006 #3 Del Skrevet 9. desember 2006 (endret) Jeg synes bogskinke er god sammen med gratinerte blomkål og brokkoli. Enten sånn ferdigrett fra frysedisken eller friske grønnsaker med blomkålssuppe. Fylt loff er også godt: 1 loff 1 boks bogskinke 6 egg 2 pakker majones Kok egg og del de i terninger, bogskinke deles også opp i små terninger. Bland disse med majonesen. Loffen skjæres opp i skiver, bare at man ikke skjærer helt ned, slik at den henger sammen i bunn. Ha fyllet mellom skivene og stek på 180 grader i 20-25 minutter. Edit: skriveleif Endret 9. desember 2006 av Skya Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå