Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har en del bokser med bogskinke i skapet som jeg skulle fått brukt opp, er det noen som har noen gode oppskrifter/tips til hva jeg kan bruke dem til? Bruker de i salater, omeletter og til pasta carbonara, men kunne gjerne tenke meg noen nye og spennende tips :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Jeg bruker bogskinke til bakt potet. Pluss på med rømme, mais og alt annet dill så har jeg full middag.

Endret av Persille
Skrevet (endret)

Jeg synes bogskinke er god sammen med gratinerte blomkål og brokkoli. Enten sånn ferdigrett fra frysedisken eller friske grønnsaker med blomkålssuppe.

Fylt loff er også godt:

1 loff

1 boks bogskinke

6 egg

2 pakker majones

Kok egg og del de i terninger, bogskinke deles også opp i små terninger. Bland disse med majonesen. Loffen skjæres opp i skiver, bare at man ikke skjærer helt ned, slik at den henger sammen i bunn. Ha fyllet mellom skivene og stek på 180 grader i 20-25 minutter.

Edit: skriveleif

Endret av Skya

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...