celice Skrevet 7. desember 2006 #1 Del Skrevet 7. desember 2006 Hvis jeg skal lage f.eks brente mandler, karameller eller noe annet julegodis og gi bort til jul, når bør jeg lage det? Har litt angst for at spiselige ting skal smake vondt/gammelt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 7. desember 2006 #2 Del Skrevet 7. desember 2006 Brente mandler ville jeg ikke bekymret meg for. Når det gjelder hjemmelaget marsipan, hvis du skal lage det, er ihvertfall jeg mer nøye på det - den inneholder jo tross alt rå eggehvite, og ingen av konserveringsmidlene en finner i kjøpemarsipan. Jeg pleier å lage marsipanen en dag eller to før jul, og spiser den opp til nyttår. Oppbevarer konfekten i kjøleskapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå