Gå til innhold

Hjemmelaget julegodis


celice

Anbefalte innlegg

Hvis jeg skal lage f.eks brente mandler, karameller eller noe annet julegodis og gi bort til jul, når bør jeg lage det?

Har litt angst for at spiselige ting skal smake vondt/gammelt :forvirret:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Brente mandler ville jeg ikke bekymret meg for. :)

Når det gjelder hjemmelaget marsipan, hvis du skal lage det, er ihvertfall jeg mer nøye på det - den inneholder jo tross alt rå eggehvite, og ingen av konserveringsmidlene en finner i kjøpemarsipan. Jeg pleier å lage marsipanen en dag eller to før jul, og spiser den opp til nyttår. Oppbevarer konfekten i kjøleskapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...