Gå til innhold

Hjemmelaget julegodis


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis jeg skal lage f.eks brente mandler, karameller eller noe annet julegodis og gi bort til jul, når bør jeg lage det?

Har litt angst for at spiselige ting skal smake vondt/gammelt :forvirret:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Brente mandler ville jeg ikke bekymret meg for. :)

Når det gjelder hjemmelaget marsipan, hvis du skal lage det, er ihvertfall jeg mer nøye på det - den inneholder jo tross alt rå eggehvite, og ingen av konserveringsmidlene en finner i kjøpemarsipan. Jeg pleier å lage marsipanen en dag eller to før jul, og spiser den opp til nyttår. Oppbevarer konfekten i kjøleskapet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...