Thomasine Skrevet 26. november 2006 #1 Del Skrevet 26. november 2006 Jeg skal ha med meg dessert til et pinnekjøttlag. Hva er best? Sjokolademousse blir kanskje litt tungt? Kaker er det der... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 26. november 2006 #2 Del Skrevet 26. november 2006 Det tradisjonelle for meg, og de fleste andre jeg kjenner, er jo riskrem da. Sjokolademousse syns jeg ikke høres for "tungt" ut, men for meg bir det noe "absurd", det hører liksom tradisjonelle greier til pinnekjøtt, og sjokolademousse blir for "nymotens". Men det er bare i mitt sære, rare hode da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 26. november 2006 #3 Del Skrevet 26. november 2006 Jeg spiser bare pinnekjøtt i julen, og da er desserten riskrem med rød saus, evt hjemmelaget karamellpudding. Sjokolademousse etter pinnekjøtt blir litt rart, kanskje, skal man først velge "noe annet" enn juledesserter er muligens fruktsalat bedre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fliss Skrevet 26. november 2006 #4 Del Skrevet 26. november 2006 Riskrem med rød saus er et must for meg ... hvis jeg skulle hatt noe annet så måtte det vært et eller annet med iskrem... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 26. november 2006 #5 Del Skrevet 26. november 2006 Riskrem med rød saus på julaften, til en annen anledning kunne jeg servert iskrem. Sjokolademousse høres helt feil ut, men det har nok med inngrodde vaner å gjøre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 26. november 2006 #6 Del Skrevet 26. november 2006 Når vi har pinnekjøtt på juleaften har vi multekrem til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irie Skrevet 26. november 2006 #7 Del Skrevet 26. november 2006 Vi har har stort sett multekrem eller aprikoskrem til dessert. Lett er det jo ikke, men det er tradisjon for det i vår familie. Skal du ha en lett dessert ville jeg valgt noe med friske frukter. Kanskje portvinsmarinert fruktsalat? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nattblomst Skrevet 26. november 2006 #8 Del Skrevet 26. november 2006 Riskrem på julaften. Når vi har julemiddag her serveres det helt enkelt frisk frukt og sjokolade til dessert.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 26. november 2006 #9 Del Skrevet 26. november 2006 Karamelpudding pleier vi å ha. Riskrem er litt for vanlig til å ha med synes jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marissa Skrevet 26. november 2006 #10 Del Skrevet 26. november 2006 Stor diskusjon hvert år, men vi har ikke hatt multkrem på julaften på flere år, for jeg liker det ikke. Riskrem er kjempegodt, men blir fort for mektig, så dermed ender vi som regel opp med luksusfruktsalat (mange ulike frukttyper +nøtter, sjokolade o.l.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 26. november 2006 #11 Del Skrevet 26. november 2006 Julaften er det pinnekjøtt og riskrem. Skal imidlertid ha noen venner til pinnekjøttkveld neste helg, og da tenker jeg å lage Dronning Maud fromasj til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drua Skrevet 26. november 2006 #12 Del Skrevet 26. november 2006 Hjemmelaget karamellpudding :-D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wind-up bird Skrevet 26. november 2006 #13 Del Skrevet 26. november 2006 Vi har enten riskrem med rød saus eller multekrem. Bytter på det fordi det ikke er full enighet om hva som er best Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gattissima Skrevet 26. november 2006 #14 Del Skrevet 26. november 2006 Hvis det ikke er viktig med tradisjoner, ville jeg helt klart valgt iskrem eller sorbet etter en så tung og fet (og herlig!) rett. Iskrem/sorbet hjelper fordøyelsen etter tungt måltid. Bare spør italienerne! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hu i Svingen Skrevet 26. november 2006 #15 Del Skrevet 26. november 2006 Vi har is med varme bjørnebær etter pinnekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 26. november 2006 Forfatter #16 Del Skrevet 26. november 2006 Takk for mange raske svar... Ser at riskrem er det som flest foreslår, men det skal vi ha 2 dager før også... Hadde vært godt med noe annet, egentlig ... Dronning Maud's Fromage, kanskje...:klø: Iskrem med varm skogsbærsaus har vi ofte... Blir for hverdagslig for oss... Sorbet-is må man vel kjøpe eller finnes det noen oppskrift på det...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 26. november 2006 #17 Del Skrevet 26. november 2006 Vi er så jævlig mette etter pinnekjøtt på julaften at vi knapt har plass til kaffe resten av kvelden..... *ler* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 26. november 2006 #18 Del Skrevet 26. november 2006 Karamellpudding, riskrem eller multekrem - hvis vi orker ( , Evelina) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayli Skrevet 26. november 2006 #19 Del Skrevet 26. november 2006 Her i huset er ingen spesielt begeistret for hverken riskrem eller multer. Dessuten er pinnekjøttmiddagen ganske tung. Vi pleier derfor å avslutte julemiddagen med fruktsalat og is (til dem som vil ha det ved siden av). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest niomi Skrevet 26. november 2006 #20 Del Skrevet 26. november 2006 Multekrem og kromkaker. Evt. varme multer til vaniljeiskrem, med en liten dæsj Lakka (multelikør) på toppen. Generelt - multer til tradisjonell julemat, enten det er ribbe, pinnekjøtt eller lutefisk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå