Gå til innhold

Julemarsipan


Anjanas

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Noen som har en god grunnoppskrift på marsipan?

Gjerne med sjokoladetrekk  :sjarmor:

50% malte skoldede mandler

50% melis

Du bør male melis og mandler sammen i kvern en gang for at de skal bli blandet godt. Eggehvite nok til at deigen henger sammen. Det er lett å ta for mye så prøv å kna sammen med litt om gangen.

Jeg laget for noen dager siden. Da brukte jeg ca 270 gram malte mandler og 270 gram melis og tre spiseskjeer eggehvite. Kan hende du trenger litt mer.

Da er det bare å lage kuler osv og dyppe i smeltet sjokolade osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I Norsk Ukeblad som kommer til uken står det en oppskrift med fruktose i stadenfor melis som tips til å lage den "sunnere". Husker ikke oppskriften i hodet, men har du tilgang på bladet er det bare å sjekke :) (men er det jul så er det jul ;) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...