Miracl3 Skrevet 22. november 2006 #1 Del Skrevet 22. november 2006 Jeg trenger tips til deilige magre middager Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mischa Skrevet 22. november 2006 #2 Del Skrevet 22. november 2006 Jeg liker røkt kolje med potet og kokte gulrøtter .. men ellers kommer jeg ikke på noen gode OG magre middager :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 22. november 2006 #3 Del Skrevet 22. november 2006 Vegetarlasagne! Bytt ut kjøttdeig med gulerøtter, brokkoli, paprika, løk etc. Mye magrere enn vanlig og kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scheherazade Skrevet 22. november 2006 #4 Del Skrevet 22. november 2006 Lettvint kyllingsuppe med nudler: Kok opp 1 l vann, hiv oppi to kyllingbuljonterninger. Klipp/kutt opp to kyllingfileter og 4-5 nøster eggnudler. Ha oppi suppen. Småkok i tre minutter, tilsett så litt grønnsaker, strimlet paprika,broccoli, sukkererter og vårløk er godt. Litt chili, fersk eller pulver og vips, ferdig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annabell Skrevet 22. november 2006 #5 Del Skrevet 22. november 2006 Kyllingsalat - men uten ost og krutonger Forskjellige typer supper Fylte paprika med f.eks tunfisk, villris og brun ris mm. Wok med masse grønnsaker og magert kjøtt som kylling eller svinekjøtt (renskåret for fett) Du kan jo gå til anskaffelse av en kokebok med lett mat, det finnes mange av de hos bokhandleren. Det eneste er at mange av oppskriftene er ganske avanserte, iallefall for meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Deception Skrevet 22. november 2006 #6 Del Skrevet 22. november 2006 Jeg vil ikke anbefale lasagne av noe slag; greit nok er det litt sunnere når man kutter kjøttet, men den inneholder allikevel saus og ost, og selv om du lager hvitsaus uten smør, blir det ikke det sunneste du kan spise. Jeg foreslår laks (ikke så magert, men veldig nyttig fett), med dampet brun ris, brokkoli og en klatt kesam. Eller, som noen her foreslår: wok med masse grønnsaker, svinekjøtt, kylling, eller tunfisk (min favoritt). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nat26 Skrevet 22. november 2006 #7 Del Skrevet 22. november 2006 (endret) Jeg vil ikke anbefale lasagne av noe slag; greit nok er det litt sunnere når man kutter kjøttet, men den inneholder allikevel saus og ost, og selv om du lager hvitsaus uten smør, blir det ikke det sunneste du kan spise. Det går faktisk an å lage en god og mager lasagne.Jeg bruker å lage saus med karbonadedeig,løk,gulrøtter,sellerirot,tomatpure,salt, pepper og hakkede tomater.Har også cottage cheese i formen og bruker lettere norvegia Endret 22. november 2006 av nat26 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest KATTAstrofe Skrevet 22. november 2006 #8 Del Skrevet 22. november 2006 Alt av kokt/dampet/bakt fisk med masse grønnsaker og litt potet. Det samme gjelder renskåret kjøtt. Posesaus som skal tilsettes vann eller melk har ofte mindre kalorier (og næring generelt) enn hjemmelaget, for eksempel hvitsaus i pose. Smaker ikke like godt da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ylva Virvla Skrevet 22. november 2006 #9 Del Skrevet 22. november 2006 Grønnsakssuppe. Tomatsuppe. Kyllingfilet med ris og grønnsaker til. Kokt isbergsalathode. Serveres med margarin på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 23. november 2006 #10 Del Skrevet 23. november 2006 Grete Roede har mange oppskrifter! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
honey21 Skrevet 23. november 2006 #11 Del Skrevet 23. november 2006 Koteletter/svinekjøtt med ris og masse kokte grønnsaker. Jeg pleier å steke de i ovnen. Men først skjærer jeg bort fettet på kotelettene. Man kan også kjøpe svinefileter (er det det det heter?) og disse er jo uten fett. Deretter koker jeg litt ris hvor jeg tilsetter krydder i vannet når det koker. Jeg pleier å bruke noe som heter Vegeta, som ikke inneholder transfett som buljong gjør. Får bare kjøpt det på innvandrerbutikker. I tillegg koker jeg massssse grønnsaker og tilsetter litt extra virgin olje etterpå for litt ekstra smak Smak er viktig, og man behøver ikke få det fra sauser! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fruktfat Skrevet 23. november 2006 #12 Del Skrevet 23. november 2006 dagens middag: 1 løk 1 purre 3 gulrøtter i skiver has i ildfast form med 0,5dl vann, 50g smør (bruk mindre eller ikke i det hele tatt om du vil) i terninger over, salt og pepper. dekkes med aluminiumsfolie, inn i ovnen i 20-25 min på 200grader. skjær sei (frossen blokk f.eks) i biter, paner i mel, salt og pepper og stek. når grønnsakene er møre lagger du over seien. vi hadde kokte poteter og saus til, men det er strengt tatt ikke nødvendig. det blir litt væte i formen, så det er ingen fare for at det blir tørt, bare GODT! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå