Gå til innhold

Jaja---siste ordet


Gjest Ulva35

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

*pusse brillene til osten (enten de er der eller ikke) med den usynlige kappa over meg,
så dagen hans kan bli enda litt klarere* :jepp:  I dag er en fin dag for å være snill. 

Endret av Hoppetaujenta
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaaa,det stemmer jo det. :jepp:  Det samme til deg og nå skal jeg logge meg av
og i seng i skikkelig tid for en gangs skyld. Sove godt ut er planen.....   

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er nesten fremme. Spiller litt musikk for ordet:

Mitt ord!

 

Endret av Zenobia
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den 20.7.2016 at 21.41, Stringfellow1 skrev:

 154 000!

   :danser:

Forsinket gratulasjon! Våken talljeger, du :kghjerte:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg som skulle innom tråden i ettermiddag og si god ettermiddag, og så glemte jeg det :cry3:

Jaja, da tar jeg ordet, da :lillesky:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mitt ord :opplyser:

Nå skal jeg tilberede aubergine. Den er skjært i terninger, og har ligget over 30 min i saltvann.

Når jeg kommer meg ut på kjøkkenet, bestemmer jeg hva jeg gjør videre, men jeg tror allerede at det handler om olivenolje og varmebehandling.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kaffekrus

Spennende! Aubergine tror jeg faktisk aldri jeg har smakt, det er nok på tide. Mange grønnsaker jeg må prøve på, kjenner jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:vinke:   Hallo, Fellow!

Da tar jeg ordet igjen :jepp: 

@Kaffekrus Aubergine er det forholdsvis kort tid siden jeg begynte å prøve meg på. Den er enkel å like. Har ikke så mye smak? Noen sverger til saltbehandling før tilberedning. Jeg prøver meg litt frem. I dag fikk den følge av løk, hvitløk, hermetisk tomat m/chili og sitronsaft. Bakt i ovn. Og noen spanske pølser. Det ble helt greit.

Forleden dag var jeg så lysten på potetgull at jeg skar løvtynne aubergineskiver, plasserte de på oljesmurt bakepapir og la én osteskive på. Krydret med røstet hvitløk. I ovn, ut av ovn, inn i munn: NAMMMMMM!!

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kaffekrus

Mmh :sikle: Fikk tips om å prøve det på grillspyd, men så endte jeg med så mye andre greier.. det får bli neste gang :) Nå ble jeg nesten litt sulten. Må visst kanskje handle litt mer enn jeg hadde tenkt i morgen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...