Frøkensina Skrevet 7. desember 2017 #174781 Del Skrevet 7. desember 2017 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174782 Del Skrevet 7. desember 2017 1 minutt siden, Frøkensina skrev: 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2017 #174783 Del Skrevet 7. desember 2017 Parfait Amour Cocktail 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174784 Del Skrevet 7. desember 2017 Den var fin! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2017 #174785 Del Skrevet 7. desember 2017 Fint navn også, lurer på om den lever opp til det! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174786 Del Skrevet 7. desember 2017 Akkurat nå, Frøkensina skrev: Fint navn også, lurer på om den lever opp til det! Man kan jo håpe! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174787 Del Skrevet 7. desember 2017 Tar en til jeg, just in case 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2017 #174788 Del Skrevet 7. desember 2017 Akkurat nå, Rumle skrev: Tar en til jeg, just in case Jeg blir med 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174789 Del Skrevet 7. desember 2017 Akkurat nå, Frøkensina skrev: Jeg blir med 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2017 #174790 Del Skrevet 7. desember 2017 (endret) 2 minutter siden, Rumle skrev: Tar en til jeg, just in case Oppskriften inneholder blant annet Parfait Amour liqueur, har aldri vært borti den, men høres interessant ut: There are several versions of Parfait d'Amour. The House of Lucas Bols in the Netherlands claims to have originated the liqueur. Theirs appears to be a curaçao base, flavoured with rose petals, vanilla and almonds. Endret 7. desember 2017 av Frøkensina 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 7. desember 2017 #174791 Del Skrevet 7. desember 2017 1 time siden, Hoppetaujenta skrev: Ehh, nei det visste jeg ikke at jeg gjorde. Jeg kan jo gi det videre kan jeg ikke? Hvis jeg sier "morokulien"...er det noen som husker noe da? Tja du kunne gjort det, hvis det ikke var for at du allerede hadde drukket den opp da (men den var alkoholfri ) Hva er morokulien? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174792 Del Skrevet 7. desember 2017 Akkurat nå, Frøkensina skrev: Oppskriften inneholder blant annet Parfait Amour liqueur, har aldri vært borti den, men høres interesant ut: There are several versions of Parfait d'Amour. The House of Lucas Bols in the Netherlands claims to have originated the liqueur. Theirs appears to be a curaçao base, flavoured with rose petals, vanilla and almonds. Oooooh lala 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2017 #174793 Del Skrevet 7. desember 2017 1 minutt siden, Rumle skrev: Oooooh lala Her er oppskriften til bildet: Parfait Amour Cocktail 30 ml gin 30 ml Parfait Amour liqueur 15 ml maraschino liqueur Shake. Cocktail glass, garnish with maraschino cherry. Admirable cocktail! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174794 Del Skrevet 7. desember 2017 23 minutter siden, Frøkensina skrev: Her er oppskriften til bildet: Parfait Amour Cocktail 30 ml gin 30 ml Parfait Amour liqueur 15 ml maraschino liqueur Shake. Cocktail glass, garnish with maraschino cherry. Admirable cocktail! Den må prøves! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2017 #174795 Del Skrevet 7. desember 2017 Høres perfekt ut til jul egentlig 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174796 Del Skrevet 7. desember 2017 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2017 #174797 Del Skrevet 7. desember 2017 (endret) Jeg har laget "likør" av sure, nyyydelige kirsebær i år. Gleder meg til å prøvesmake den snart Endret 7. desember 2017 av Rumle 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2017 #174798 Del Skrevet 7. desember 2017 4 minutter siden, Rumle skrev: Jeg har laget "likør" av sure, nyyydelige kirsebær i år. Gleder meg til å prøvesmake den snart Så gøy, husk å rapporter! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 8. desember 2017 #174799 Del Skrevet 8. desember 2017 4 minutter siden, Frøkensina skrev: Så gøy, husk å rapporter! Will do! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 8. desember 2017 #174800 Del Skrevet 8. desember 2017 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå