søndagsengel? Skrevet 14. november 2006 #1 Del Skrevet 14. november 2006 Jeg skal ha med foccacia til koldtbord (tapas), og tenkte å ta med to-tre sauser til å dyppe brødet i. Har tenkt på aioli. Har dere oppskrifter på flere sauser/diper som kan passe til? Evt. annet som kan serveres sammen med brødet?? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titta Skrevet 14. november 2006 #2 Del Skrevet 14. november 2006 Jeg synes det er godt med balsamico til. Pesto har jeg også fått servert til focaccia en gang, og det var også veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wind-up bird Skrevet 14. november 2006 #3 Del Skrevet 14. november 2006 Olivenolje og balsamico (litt gode typer) har jeg fått ved siden av foccacia på restaurant, det smaker godt syns jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 15. november 2006 #4 Del Skrevet 15. november 2006 Hva med en ostekrem? Snøfriskost m/sopp eller fetaost eller chevre blandes med kesam eller lettrømme, smakes til med pepper eller annet krydder man liker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. november 2006 #5 Del Skrevet 15. november 2006 Tapenade av oliven eller soltørket tomat. Kjempegodt! Skal du ha olivenolje og balsamico, er det godt med litt godt salt på også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 23. november 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 23. november 2006 Takk for hjelpen! Jeg laget ostekremen til Chelsea, tapenade av oliven og kapers, og aioli. Stor suksess! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå