Gå til innhold

Bastante meninger!


Usikker

Anbefalte innlegg

Jeg liker godt å diskutere - både her på siden og IRL. Det er en ting jeg reagerer på ofte: det er så mange som har så bastante meninger. De er så lite ydmyke for andres synspunkter. Jeg får nesten "bakover-sveis" noen ganger jeg.

Det må da gå an å "høre på" andres meninger, og ikke bare avfeie disse tvert (og ofte bli usakelige). Det kan være at andre også har rett?????

Vi er forskjellige (heldigvis), har forskjellige utgangspunkt, erfaringer, livs-situasjoner. Jeg synes det er få ting som er svart/hvitt.

Hilsen "noen-ganger-bakover-sveis" icon_cool.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er forsåvidt enig med deg i det.

MEN, jeg kan ikke fordra når folk ikke tør å stå for det de mener, og slenger på et smilefjes (her) eller en søt, liten latter (IRL) for å "avvæpne" det de sa.

Dette er typisk jentete, og ufattelig dumt.

Hvorfor være redd for å uttale en ting, og kanskje få kritikk tilbake?

Når jeg mener noe er det fordi jeg, uitfra det jeg vet, har trukket en konklusjon som virker fornuftig.

Da er jeg meget åpen for bedre forslag, men jeg gir ikke mange ørene for å fortelle hvorfor jeg mener det jeg gjør heller.

Kanskje ikke dette du mente.

Jeg er enig i at folk som lukker ørene er lite givende å diskutere med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er også enig i at det er mye svart-hvitt og "jeg vet best"-tendenser her inne. Noen er verre enn andre, men sånn er det ute i den store verden også. Hvor ofte hører du egentlig folk bli enige i debattprogram på TV? (Det skjer av og til, til alles store overraskelse!)

Men jeg er tilhenger av å pakke ting litt inn. Selv om meningene mine er klare, trenger jeg ikke å skrive dem med STORE neonbokstaver hvis jeg får til en bedre dialog ved å skrive det med litt vennligere små bokstaver. Det er lettere å "vinne fram", eller i hvertfall å ikke få meddebatanter til å gå helt i vranglås hvis man holder en litt åpen profil og ikke avfeier deres argumenter med noe som kan tolkes som "jeg synes at du personlig er dust".

Catzy

PS: IRL = In Real Life, det vil si "på ordentlig" utenfor Internett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er helt enig at det er helt OK å si sin mening.......men, jeg synes det er måten det sies på...... den kan jo modereres! icon_cool.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Creo: Jeg kjenner meg igjen i det du sier om å "avvæpne" menningene mine. Dette er enutrolig DUM uvane jeg har. Jeg skulle ønske at jeg sto på menningene mine no-matter-what, men er ikke alltid like lett om du blir kritisert for dem e.l.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Anonymous

Ops..Jeg sendte innlegget mitt før det var ferdig.

Jeg fortsetter:

Skal fra nå av ikke avvæpne mennigene mine med smilyes. (måtte bare ha sagt d)

catgrey.gif //K@tie

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anonym,

det er jo lov å ta det humoristisk selv om man er uenig, men det er akkurat det å dempe ned poenget med et smil, som jeg synes blir litt for dumt - icon_wink.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med usikker. Det blir noen ganger altfor useriøse debatter, men slik blir det ofte når man blir provosert...

Uenig med Creo!kjempesinna.gif

Synes ofte at å slenge på smileys viser stor selvinnsikt. <IMG SRC="/Forum/images/smiles/icon_biggrin.gif"> De fleste gangene er det for å vise at man vet man har slengt ut kommentarer som er overdrevne eller for å si ifra man vet man har satt saken på spissen Hehe.gif Så slipper man at saken sklir ut i tåpelige diskusjoner som ikke var temaet i det hele tatt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Å delta i debatt med sterkt inslag av smileys er bare for dumt.Fnn et annet fora å strø om dere med denslags talentløs argumentatsjon.Bruk av saklig argumentasjon i en diskusjon trenger ikke nermere forklaring.spar oss for disse tåpeligheter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...