Gå til innhold

Påskelunsj


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Hei,

Vi skal ha påskelunsj (koldbordaktig) for gode venner.

Hva kan jeg servere? Alle gode tips mottas med takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Du må i alle fall ha EGG i flere former, eggerøre, hardkokte egg (gjerne pyntet som fluesopp med tomatskalk som hatt og prikker av majornes), kylling, gjerne lam. Ellers det som pleier være påkoldtbord: salater, oster, reker, laks (evt. både kokt og røket), karbonader, spekemat, andre kjøttpålegg. Brød, kjeks etc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 år senere...
Gjest Hobbykokken

Til dessert kan is med hjemmelaget marsipantrekk (gjerne farget med gul konditorfarge) være godt.

Eller en deilig kake med skogsbærmousse og nøttebunn. :sikle:

Drikke: Kaffe, og en god eggelikør.

Ha en fin påskelunsj. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjesta
Til dessert kan is med hjemmelaget marsipantrekk (gjerne farget med gul konditorfarge) være godt.

Eller en deilig kake med skogsbærmousse og nøttebunn. :sikle:

Drikke: Kaffe, og en god eggelikør.

Ha en fin påskelunsj. :)

Hmm, fint å gi råd fire år for sent, og på helt feil årstid. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...