Gjest Anonymous Skrevet 21. mars 2002 #1 Del Skrevet 21. mars 2002 Hei, Vi skal ha påskelunsj (koldbordaktig) for gode venner. Hva kan jeg servere? Alle gode tips mottas med takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 27. mars 2002 #2 Del Skrevet 27. mars 2002 Du må i alle fall ha EGG i flere former, eggerøre, hardkokte egg (gjerne pyntet som fluesopp med tomatskalk som hatt og prikker av majornes), kylling, gjerne lam. Ellers det som pleier være påkoldtbord: salater, oster, reker, laks (evt. både kokt og røket), karbonader, spekemat, andre kjøttpålegg. Brød, kjeks etc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hobbykokken Skrevet 25. juli 2006 #3 Del Skrevet 25. juli 2006 Til dessert kan is med hjemmelaget marsipantrekk (gjerne farget med gul konditorfarge) være godt. Eller en deilig kake med skogsbærmousse og nøttebunn. Drikke: Kaffe, og en god eggelikør. Ha en fin påskelunsj. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. juli 2006 #4 Del Skrevet 29. juli 2006 Øøøh--- Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 29. juli 2006 #5 Del Skrevet 29. juli 2006 Til dessert kan is med hjemmelaget marsipantrekk (gjerne farget med gul konditorfarge) være godt. Eller en deilig kake med skogsbærmousse og nøttebunn. Drikke: Kaffe, og en god eggelikør. Ha en fin påskelunsj. ← Hmm, fint å gi råd fire år for sent, og på helt feil årstid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå