Gjest Anonymous Skrevet 21. mars 2002 #1 Skrevet 21. mars 2002 Hei, Vi skal ha påskelunsj (koldbordaktig) for gode venner. Hva kan jeg servere? Alle gode tips mottas med takk!
Gjest Anonymous Skrevet 27. mars 2002 #2 Skrevet 27. mars 2002 Du må i alle fall ha EGG i flere former, eggerøre, hardkokte egg (gjerne pyntet som fluesopp med tomatskalk som hatt og prikker av majornes), kylling, gjerne lam. Ellers det som pleier være påkoldtbord: salater, oster, reker, laks (evt. både kokt og røket), karbonader, spekemat, andre kjøttpålegg. Brød, kjeks etc
Gjest Hobbykokken Skrevet 25. juli 2006 #3 Skrevet 25. juli 2006 Til dessert kan is med hjemmelaget marsipantrekk (gjerne farget med gul konditorfarge) være godt. Eller en deilig kake med skogsbærmousse og nøttebunn. Drikke: Kaffe, og en god eggelikør. Ha en fin påskelunsj.
Gjest gjesta Skrevet 29. juli 2006 #5 Skrevet 29. juli 2006 Til dessert kan is med hjemmelaget marsipantrekk (gjerne farget med gul konditorfarge) være godt. Eller en deilig kake med skogsbærmousse og nøttebunn. Drikke: Kaffe, og en god eggelikør. Ha en fin påskelunsj. ← Hmm, fint å gi råd fire år for sent, og på helt feil årstid.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå