Solskinn Skrevet 3. september 2006 #1 Del Skrevet 3. september 2006 Vi skal ha "fish and chips" til middag i dag, med salat til. Jeg har egentlig veldig lyst på remulade til, men det har jeg da altså ikke. Har noen et tips eller to til en litt mer "søtlig" dipp eller tykkere saus til(altså ikke rømme/hvitløk eller taziki ol.)? Har rømme, lett kesam, majones og god sennep for hånden bla. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 5. september 2006 #2 Del Skrevet 5. september 2006 Bland rømme og majones. Smak til med sennep, worchestersaus, hakket sylteagurk, hakket rødløk, salt og pepper. Den blir jo ikke søt men du kan jo prøve å tilsette til søt chilisaus eller honning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå