Gjest Gjest Skrevet 1. september 2006 #1 Skrevet 1. september 2006 skal lage en del kaker til et stort bryllup imorgen. kakene skal spises imorgen ettermiddag. kaker som skal lages er sjokoladekake, ostekake, daimkake eplekake. et at daimkaken kan lages idag for den skal i frysen. men kan man lage ostekaka og la den stå i kjøleskapet til imorgen, og sjokolade? eller vil det bli tørt og få en mat smak???
Gjest Primula Skrevet 1. september 2006 #2 Skrevet 1. september 2006 Ingen problemer med å lage ostekake og sjokoladekake dagen i forveien. Dersom du er redd for "matsmak" kan du jo bare passe på å ikke ha noen andre matvarer som lukter sterk i kjøleskapet.
villemo69 Skrevet 1. september 2006 #3 Skrevet 1. september 2006 Du bør faktisk lage ostekaka i dag, slik at smaken får satt seg. Jeg baker ofte ostekake og de to gangene jeg har lagd den samme dag som den serveres, syns jeg den har vært mer flytende i konsistensen og ikke like smakfull.
Gjest Elfrida Skrevet 1. september 2006 #4 Skrevet 1. september 2006 Jeg syns de aller fleste kaker er bedre dagen etter. De blir saftigere og mer smakfulle. Med unntak av kremkaker og noen få andre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå