Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #1 Del Skrevet 31. august 2006 Åh! Jeg har så lyst på kylling i dag, men er ganske ny i kyllinggamet. Vurderer sterkt tikka masala, men den er sterk og jeg skal ut og treffe folk senere og vil ikke lukte sånn. Ris kan funke ja, men jeg husker jeg og naboen lagde karrisaus til den. Hvordan kan dette ha foregått? Det smakte dritnam. ... men kanskje litt sterkt det, også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #2 Del Skrevet 31. august 2006 Du kan ha akkurat det du vil til Jeg bruker å brune fileten i panne i lag med grønnsaker paprika, vårløk, sjampinjong, sukkererter og steke den ferdig i ovnen. serverer med ris og sweetchili saus, tatziki, chutney el.l Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BagLady Skrevet 31. august 2006 #3 Del Skrevet 31. august 2006 Jeg ovnsstekte kyllingfilet som var fylt med kremost, det var kjempenam. Og det ble ikke ånde-dödare heller, som tikka masala har en tendens til å bli. Eller så kan du steke den i biter sammen med grønnsaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #4 Del Skrevet 31. august 2006 Huff, jeg kan ikke lage mat Men en god saus til ris, vat noen om det? Jeg kan ikke huske hva det var vi lagde den ganga! Husker bare vi brukte karri, og sausen var knæsjgul.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #5 Del Skrevet 31. august 2006 Har du karripasta og kokosmelk? Da kan du lage en enkel karrisaus til på nullkommanull. Du kan også bruke vanlig karripulver og bare tilsette litt ekstra chili og hvitløk for å få litt ekstra piff. Stek kylling fileten enten hel eller i biter ha karripasta i panna i lag med kokosmelk, og la det hele bli gjennom varmt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #6 Del Skrevet 31. august 2006 Har ikke det, nei Men hvitløk? Jeg skal jo prøve å lukte litt sjarmerende etter middagen i dag ;D Går det ikke an å bare lage av karripulver og... hømm. vann? :klø: Noen annen saus som passer med ris da? Det blir vel litt tørt kun med kyllingbiter og tørr ris hu hei. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #7 Del Skrevet 31. august 2006 Herrefred, jeg glemmer å takke for tips; Det er ikke det altså, jeg er bare kresen og liker ikke for mye sterk mat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilith Skrevet 31. august 2006 #8 Del Skrevet 31. august 2006 (endret) Hva med en sånn Uncle Ben's saus på glass, da? Sursøt, feks? Enkelt og godt, og gir ikke dårlig ånde! ... og ikke er det sterkt! Endret 31. august 2006 av Lilith Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #9 Del Skrevet 31. august 2006 Hmmm! Denne kan vurderes! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #10 Del Skrevet 31. august 2006 Har ikke det, nei Men hvitløk? Jeg skal jo prøve å lukte litt sjarmerende etter middagen i dag ;D Går det ikke an å bare lage av karripulver og... hømm. vann? :klø: Noen annen saus som passer med ris da? Det blir vel litt tørt kun med kyllingbiter og tørr ris hu hei. ← du kan selvsagt lage saus med karripulver, og uten hvitløk Du kan også bruke vanlig melk i stedet for kokosmelk, og bare jevne sausen med litt maisenna (hvis du har, hvis ikke blir det en tynn saus) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #11 Del Skrevet 31. august 2006 Jeg kan leve med tynn saus! Tell me how! :-D Hvor mye saus og hvor mye av ditten og datten og hvordan jeg tilbereder det osv. For jeg kan bare koke spaghetti og lage pizza uten å dumme meg, andre ting blir litt verre.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #12 Del Skrevet 31. august 2006 Stek( er ikke nødvendig, men det smaker bedre) karripulveret på middels varme i 1-2 minutter i litt olje, maks 1 ss olje til 1-2 ts karripulver. Hell over melk (1/2 dl) og la det hele koke opp, smak til med litt salt og pepper. Blir ikke noen supersaus, men som nødløsning helt greit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #13 Del Skrevet 31. august 2006 Er det mulig! Jeg har ikke olje engang! Bruke hva istedet? Smeltet smør? Vann? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #14 Del Skrevet 31. august 2006 Vann og karripulver blir nok en vel tynn saus desverre. Hva med å tusle på butikken og handle litt. F. eks en unkle ben saus. Jeg gir deg opp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 31. august 2006 #15 Del Skrevet 31. august 2006 Toro Rosépeppersaus. Dessuten koker du ris og noen brokkolibuketter eller har litt salat til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. august 2006 #16 Del Skrevet 31. august 2006 Fysj, dette smakte helt ræva Bedre lykke neste gang, slaskepott! Glemte å la denne sausen koke, pfffft! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 31. august 2006 #17 Del Skrevet 31. august 2006 Til neste gang - en rask currysaus kan du lage ved å steke en løk med smør og curry til løken er blank, så ha på litt mel og røre inn, før du heller over et beger rømme og smaker til med buljong... rask og god, men kanskje aller best til bakte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå