Leanne Skrevet 29. august 2006 #1 Del Skrevet 29. august 2006 Min svigermor har vært i sverige og kjøpt med kjøtt til oss... Men min svensk kunnskap er ikke helt på topp... Fikk noe som het Nøttestek av fransyska på den stod det også mørrat beräkne Hva er dette? Og hvordan tilberedes det???? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. august 2006 #2 Del Skrevet 29. august 2006 Nöttkjött er i hvert fall oksekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 29. august 2006 #3 Del Skrevet 29. august 2006 Men det skrives nöt med en t..hm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spoven Skrevet 30. august 2006 #4 Del Skrevet 30. august 2006 Jeg aner ikke, men kan du ikke spørre Furstina? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belit Skrevet 30. august 2006 #5 Del Skrevet 30. august 2006 Nötstek betyr stek av storfe. "Fransyska" er ett bestemt kutt av storfe, jeg tror det er en benfri del av bakpart. Jeg ville brukt det som gryte- eller suppekjøtt heller enn stek, for det er ikke et spesielt mørt stykke. I langkokte retter er det imidlertid kjempegodt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leanne Skrevet 30. august 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 30. august 2006 hmmm... takk for svar jenter.. Da får jeg vel bruke det i en gryte! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå