Gjest Gjest Skrevet 28. august 2006 #1 Del Skrevet 28. august 2006 Hei! Det har vært diskutert på kostholdforumet, men jeg har ikke fått helt svar på det jeg lurer på. Jeg vil lage havregrøten i kjele (har ikke micro) og med melk, ikke vann! 1) Hvilken type/merke skal jeg bruke? Det finnes så mange slag i butikken. 2) Skal melken koke først, så helle havregryn? 3) Skal jeg røre hele tiden? 4) Hvor lenge skal den koke? 5) Hva annet enn sukker og kanel kan jeg bruke over? Også en ting til... er risgrøten fra Fjordland egentlig sunn? Det beste er om noen kunne si meg hvordan jeg lager havregrøt steg for steg... vær så snill På forhånd takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belit Skrevet 28. august 2006 #2 Del Skrevet 28. august 2006 Risgrøt er vel ikke særlig sunt. Bare raske karbohydrater og masse masse melk (men den til Fjordland er veldig god, da ) Min beste oppskrift på frokosthavregrøt er som følger: Ha 1 dl lettkokte havregryn, 1/2 dl rosiner og 2 dl vann (eller melk, hvis du foretrekker det) i en liten gryte. Kok opp og la småkoke til passe tykk. Det tar bare et par minutter. Jeg liker godt kanel og eplemos eller revet eple på. Eller honning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå