Gå til innhold

Haste haste - koking av salt lammekjøtt


Sovesmurf

Anbefalte innlegg

Jeg skal lage raspeballer, og skal ha salt lammekjøtt ved siden av. Det er skjært i skiver. Har akkurat lagt det i kokende vann, men er det sånn at det bare skal dampes slik som pinnekjøtt?

Noen som vet?????????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Litt sent ute.

Diskuterte det med kjæresten nå, vi ble enige om at det gjør du som du vil.

Jeg ville nok i utgangspunktet trukket det som annet kokekjøtt, men å dampe kjøttet vil ikke utgjøre noen stor forskjell.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt sent ute.

Diskuterte det med kjæresten nå, vi ble enige om at det gjør du som du vil.

Jeg ville nok i utgangspunktet trukket det som annet kokekjøtt, men å dampe kjøttet vil ikke utgjøre noen stor forskjell.

glemte å logge inn i farten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...