Sovesmurf Skrevet 27. august 2006 #1 Del Skrevet 27. august 2006 Jeg skal lage raspeballer, og skal ha salt lammekjøtt ved siden av. Det er skjært i skiver. Har akkurat lagt det i kokende vann, men er det sånn at det bare skal dampes slik som pinnekjøtt? Noen som vet????????? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 27. august 2006 #2 Del Skrevet 27. august 2006 Litt sent ute. Diskuterte det med kjæresten nå, vi ble enige om at det gjør du som du vil. Jeg ville nok i utgangspunktet trukket det som annet kokekjøtt, men å dampe kjøttet vil ikke utgjøre noen stor forskjell. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 27. august 2006 #3 Del Skrevet 27. august 2006 Litt sent ute. Diskuterte det med kjæresten nå, vi ble enige om at det gjør du som du vil. Jeg ville nok i utgangspunktet trukket det som annet kokekjøtt, men å dampe kjøttet vil ikke utgjøre noen stor forskjell. ← glemte å logge inn i farten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå