Gå til innhold

Haste haste - koking av salt lammekjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage raspeballer, og skal ha salt lammekjøtt ved siden av. Det er skjært i skiver. Har akkurat lagt det i kokende vann, men er det sånn at det bare skal dampes slik som pinnekjøtt?

Noen som vet?????????

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Litt sent ute.

Diskuterte det med kjæresten nå, vi ble enige om at det gjør du som du vil.

Jeg ville nok i utgangspunktet trukket det som annet kokekjøtt, men å dampe kjøttet vil ikke utgjøre noen stor forskjell.

Skrevet
Litt sent ute.

Diskuterte det med kjæresten nå, vi ble enige om at det gjør du som du vil.

Jeg ville nok i utgangspunktet trukket det som annet kokekjøtt, men å dampe kjøttet vil ikke utgjøre noen stor forskjell.

glemte å logge inn i farten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...