Sovesmurf Skrevet 27. august 2006 #1 Skrevet 27. august 2006 Jeg skal lage raspeballer, og skal ha salt lammekjøtt ved siden av. Det er skjært i skiver. Har akkurat lagt det i kokende vann, men er det sånn at det bare skal dampes slik som pinnekjøtt? Noen som vet?????????
Gjest Gjest Skrevet 27. august 2006 #2 Skrevet 27. august 2006 Litt sent ute. Diskuterte det med kjæresten nå, vi ble enige om at det gjør du som du vil. Jeg ville nok i utgangspunktet trukket det som annet kokekjøtt, men å dampe kjøttet vil ikke utgjøre noen stor forskjell.
Gjest gjest1 Skrevet 27. august 2006 #3 Skrevet 27. august 2006 Litt sent ute. Diskuterte det med kjæresten nå, vi ble enige om at det gjør du som du vil. Jeg ville nok i utgangspunktet trukket det som annet kokekjøtt, men å dampe kjøttet vil ikke utgjøre noen stor forskjell. ← glemte å logge inn i farten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå