Montezuma Skrevet 23. august 2006 #1 Del Skrevet 23. august 2006 Jeg skal snart ha fest, og satser på servering av ymse slag. Dvs. et slags koldtbord, men det må bestå av enkle ting, da jeg har begrenset med tid og ressurser på kjøkkenet. Kom gjerne med gode tips! Foreløpig har jeg tenkt på Reker wraps m ymse innhold halve egg Salat Pastasalat Potetsalat Kyllingvinger Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfa Skrevet 24. august 2006 #2 Del Skrevet 24. august 2006 Da jeg feiret 30 årsdagen min hadde jeg koldtbord. (vi var 32 stk) På det koldtbordet hadde jeg: Baconsurret sin indrefilet som var skåret i skiver Aioli og etpar andre typer saus/dressing Hjembakt foccachia-brød Mandelpotetsalat (oljebasert type) Pastasalat Wraps med kyllingsalat-fyll Wraps med røkelaks/rømmefyll Vanlig grønn salat med div salattyper,fetaost, cherrytomat, mais, paprika, agurk Nudelsalat Tja..det er det jeg kommer på. Tror det var det hele. Maten er veldig enkel å lage og det meste blir faktisk bare bedre av å lage den dagen før! Fikk mye positiv tilbakemelding på maten. Lykke til! Hilsen Smurfa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prinsesse på erten Skrevet 24. august 2006 #3 Del Skrevet 24. august 2006 Paier i alle mulige varianter... Gazpacho suppe kanskje... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MAcy Skrevet 25. august 2006 #4 Del Skrevet 25. august 2006 Du kunne jo kanskje hatt noe kylling og karbonader, vart eller kaldt. Finnes mange som bare kan varmes i stekeovnen, og da er det jo ikke så stress, og smaker veldig godt spesielt for en kresen munn.... Er som regel alltid redningen for meg på koldtbord, blir så utrolig lei av aspikk, synes det er ekkelt og alle koldtbord jeg har vært i har hatt det!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 25. august 2006 #5 Del Skrevet 25. august 2006 couscous salat, scampi m dip, kjøttboller m dip, marinerte artisjokker, oliven, noen gode oster,spekeskinke, div spekepølser, godt brød, grønn salat, gresk salat... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Montezuma Skrevet 28. august 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 28. august 2006 Tusen takk for mange gode tips! tar gjerne imort flere! Noen som også kan hjelpe meg å disponere tiden litt; hva jeg kan gjøre ferdig på hvilken dag osv? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 28. august 2006 #7 Del Skrevet 28. august 2006 Jeg har bursdag nå sent i august og det som "redder" meg er alltid krabbe (Kjøpt fersk, men ferdig renset) med hjemmelaget majones og ditto loff. Supplerer med reker/kreps og for de som måtte være allergiske mot skalldyr, har jeg litt spekemat og/eller noen kjøttboller "på lur". Krabbene bestiller du ferdige hos den lokale matvarebutikken og det eneste du trenger å gøre er å hente dem. Loffen og majonesen må lages samme dag, men det er overkommelig. Kjøttboller kan lages i god tid i forveien og varmes i sausen, som for øvrig er rask å lage. Paier av forskjellig slag kan med fordel lages 2 - 3 dager i forveien og oppbevares i kjøleskap. Brød kan også bakes i forveien og fryses. Uansett hva du velger, så anbefaler jeg at du ikke satser på for mange retter. Du er tross alt ikke noe restaurantkjøkken og smurfas meny høres glimrende ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_montepulciano_* Skrevet 29. august 2006 #8 Del Skrevet 29. august 2006 Haha, jeg søkte litt, jeg, og fant ut at jeg hat stilt akkurat samme spørsmålet for over tre år siden!! http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...c=29332&hl=bowl Nå satt jeg nemlig og lette etter en velkomstbowl..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå