-Fisken- Skrevet 23. august 2006 #21 Del Skrevet 23. august 2006 Brokkoli, mye mer og bedre smak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 23. august 2006 #22 Del Skrevet 23. august 2006 Broccoli er best. Men blomkål er bedre rå.. hm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BagLady Skrevet 23. august 2006 #23 Del Skrevet 23. august 2006 Brokkoli Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 23. august 2006 #24 Del Skrevet 23. august 2006 Umulig å velge. Begge er gode til forskjellige ting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. august 2006 #25 Del Skrevet 23. august 2006 brokkoli, men må sies at jeg ikke har prøvd å bruke blomkål mer aktivt. skal (jeg lover) prøve å gratinere blomkål en dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MAcy Skrevet 25. august 2006 #26 Del Skrevet 25. august 2006 Jeg studerer mat og helse på høyskolen og vi lærte just at blomkålet opprinnelig var orangeaktig, men at det ble manipulert ei gang i tiden til å bli hvitt for å virke mer fristende å spise Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå