Gå til innhold

Artisjokk


Havfrua

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kok den hel i saltet vann tilsatt sitronsaft til bladene løsner lett når du trekker i dem (prøv med ett). Det tar ca 30-40 minutter, evt litt lenger om de er store. Ta ut av vannet og så spiser du dem ved å trekke av bladene og dyppe dem i det du vil (jeg synes en vinaigrette av olje, eddik, salt, pepper, sennep og presset hvitløk er veldig godt, andre forslag er bare smør, hjemmelaget majones eller aïoli). Når du har spist bladene har du selve hjertet igjen. Ta vekk alle hårene som dekker hjertet først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kok den hel i saltet vann tilsatt sitronsaft til bladene løsner lett når du trekker i dem (prøv med ett). Det tar ca 30-40 minutter, evt litt lenger om de er store. Ta ut av vannet og så spiser du dem ved å trekke av bladene og dyppe dem i det du vil (jeg synes en vinaigrette av olje, eddik, salt, pepper, sennep og presset hvitløk er veldig godt, andre forslag er bare smør, hjemmelaget majones eller aïoli). Når du har spist bladene har du selve hjertet igjen. Ta vekk alle hårene som dekker hjertet først.

NAM.. min favoritt er vinaigrette.. :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...