Havfrua Skrevet 23. august 2006 #1 Del Skrevet 23. august 2006 Hvordan tilbereder man artisjokk, sånn fersk man får kjøpt i butikken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 23. august 2006 #2 Del Skrevet 23. august 2006 Kok den hel i saltet vann tilsatt sitronsaft til bladene løsner lett når du trekker i dem (prøv med ett). Det tar ca 30-40 minutter, evt litt lenger om de er store. Ta ut av vannet og så spiser du dem ved å trekke av bladene og dyppe dem i det du vil (jeg synes en vinaigrette av olje, eddik, salt, pepper, sennep og presset hvitløk er veldig godt, andre forslag er bare smør, hjemmelaget majones eller aïoli). Når du har spist bladene har du selve hjertet igjen. Ta vekk alle hårene som dekker hjertet først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
flickan Skrevet 23. august 2006 #3 Del Skrevet 23. august 2006 Kok den hel i saltet vann tilsatt sitronsaft til bladene løsner lett når du trekker i dem (prøv med ett). Det tar ca 30-40 minutter, evt litt lenger om de er store. Ta ut av vannet og så spiser du dem ved å trekke av bladene og dyppe dem i det du vil (jeg synes en vinaigrette av olje, eddik, salt, pepper, sennep og presset hvitløk er veldig godt, andre forslag er bare smør, hjemmelaget majones eller aïoli). Når du har spist bladene har du selve hjertet igjen. Ta vekk alle hårene som dekker hjertet først. ← NAM.. min favoritt er vinaigrette.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. august 2006 #4 Del Skrevet 24. august 2006 På jakt etter noe helt annet kom jeg over denne siden: http://www.jamieoliver.com/recipes/2005/03...aked_artich.php Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå