Gå til innhold

Hveteboller med bakepulver


Pimbila

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

De vil vel bli omtrent som søte scones tror jeg. Litt mer kompakte enn gjærbakst men ikke tunge som stein...

Jeg bare gjetter. har ikke prøvd oppskriften.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De blir ikke i nærheten av like myke og luftige som boller bakt med gjær. De blir kompakte. Sammenligningen med ekstra fine scones (i innlegget over) er riktig. Så derfor har jeg sluttet å lage boller med bakepulver. Da finner jeg heller en god sconesoppskrift og lager scones. Mye bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...