Pimbila Skrevet 22. august 2006 #1 Skrevet 22. august 2006 Tenkte å lage boller til kvelds sammen med barna, men med gjær tar det så lang tid. Fant en oppskrift med bakepulver på nett. Har du laget bakepulver-boller? Blir de like luftige og gode? http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=552
Gjest Fantus Skrevet 22. august 2006 #2 Skrevet 22. august 2006 De vil vel bli omtrent som søte scones tror jeg. Litt mer kompakte enn gjærbakst men ikke tunge som stein... Jeg bare gjetter. har ikke prøvd oppskriften.
Gjest Gjest Skrevet 22. august 2006 #3 Skrevet 22. august 2006 De blir ikke i nærheten av like myke og luftige som boller bakt med gjær. De blir kompakte. Sammenligningen med ekstra fine scones (i innlegget over) er riktig. Så derfor har jeg sluttet å lage boller med bakepulver. Da finner jeg heller en god sconesoppskrift og lager scones. Mye bedre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå