Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #1 Skrevet 17. august 2006 Altså muffinsene skal fryses, ikke oppskriften... Jeg har bare en oppskrift til muffins, bruker man noe spes hvis man skal fryse eller...?
Gjest Gamle Alex Skrevet 17. august 2006 #2 Skrevet 17. august 2006 Heisann Var her også jeg Bruk den oppskriften du har , ikek noe ekstra trengs til frysing- foruten en fryser da.....
Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #3 Skrevet 17. august 2006 ok, så når jeg har fryser, oppskrift OG plenty med sjokolade, da har jeg det jeg trenger....?
Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #4 Skrevet 17. august 2006 -hvor mye sjokolade har du i hver muffins da? bruker du store eller små former?
Gjest Gamle Alex Skrevet 17. august 2006 #5 Skrevet 17. august 2006 Dette er oppskrift på blåbærmuffins , men bytt ut bær med sjokolade Porsjoner: 12 2 g egg 2 dl sukker 125 g smør 1 dl melk 4 dl hvetemel 1 ½ ts bakepulver 1 ts malt kardemomme 200 g blåbær Slik gjør du: I stekeovn: 190 grader C, 20-25 minutter 1. Visp egg og sukker til lett og porøs eggedosis. 2. Smelt smøret og bland det med melken. Ha blandingen i eggedosisen. 3. Bland det tørre og ha det i til slutt. 4. Tilsett blåbærene, skal du ha noe til pynt må du holde av litt. 5. Fordel røren i muffinsformer og stek dem på 190 grader C, i 20-25 minutter. Avkjøles på rist. Serveres med lett melisdryss, evt. mynteblader og på en seng av blåbær.
Gjest Gamle Alex Skrevet 17. august 2006 #6 Skrevet 17. august 2006 -hvor mye sjokolade har du i hver muffins da? bruker du store eller små former? ← jeg bruker store former, Ca 3-4 ruter
Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #7 Skrevet 17. august 2006 Kan jeg hoppe over kardemomme...? *grøsser*
Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #8 Skrevet 17. august 2006 -og hva med metallformer, jeg har sånne store metallformer (fra Ikea) som det er plass til tolv store i... funker det?
Gjest Gamle Alex Skrevet 17. august 2006 #9 Skrevet 17. august 2006 Da er det ikke like lett å fryse. De papirformene er geniale sånn Så ikke det med kardemomme - blææææææ
Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #10 Skrevet 17. august 2006 Ok, så de bør fryses i papirformer, da...? *trenger teskje*
Gjest Gamle Alex Skrevet 17. august 2006 #11 Skrevet 17. august 2006 Ok, så de bør fryses i papirformer, da...? *trenger teskje* ← ja , det er veldig kjekt.... men bruk spiseskje til å fylle formene ikke teskje- det tar så lang tid
Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #12 Skrevet 17. august 2006 ok, o`store Alex-muffins-guru........ *fnis*
Gjest Gjest Skrevet 17. august 2006 #13 Skrevet 17. august 2006 Bruke papirformer i metallformen, funker det?
Gjest Gamle Alex Skrevet 17. august 2006 #15 Skrevet 17. august 2006 Bruke papirformer i metallformen, funker det? ← Det tror jeg ikke er så god ide, men hvorfor gjøre det sånn ?
Gjest Gamle Alex Skrevet 17. august 2006 #16 Skrevet 17. august 2006 jaaa!! det var lurt! ← :klø: DEt er jo bare tull, er det ikke Vet du hva som er godt....... Hvit sjokolade i muffins
Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #17 Skrevet 17. august 2006 Liker ikke hvit sjokolade, det er ikke årntli sjokkis lissom...... Men jeg opplever at papirmuffins stadig blir rare i formen, og tenkte at de kanskje ble penere i metallform?
Gjest Gamle Alex Skrevet 17. august 2006 #19 Skrevet 17. august 2006 For all del- kanskje gjest hadde en godt forslag. Hart bare aldri prøvd det
Gjest Gjesta Skrevet 17. august 2006 #20 Skrevet 17. august 2006 Nei ikke jeg heller, men nå har jeg besøk av tre fjerdeklassegutter... Kanskje de skal få muffinser...? i papir&metallform?? *ler*
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå