Gjest Gjest Skrevet 14. august 2006 #1 Del Skrevet 14. august 2006 1 Er den god? 2 Er den lett å lage? Jeg spør ikke om oppskrift, for det har jeg fått på KG fra før. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. august 2006 #2 Del Skrevet 14. august 2006 3 Kan den lages noen dager i forveien? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 14. august 2006 #3 Del Skrevet 14. august 2006 1. Ja 2. Ja 3. Ja, men jeg ville ventet med å smøre på glasuren til den dagen kaken skal serveres. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. august 2006 #4 Del Skrevet 14. august 2006 Takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_elisabeth_* Skrevet 14. august 2006 #5 Del Skrevet 14. august 2006 jeg vil veldig gjerne ha oppskrift hvis noen vil dele med meg!!!! Høres veldig godt ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Trådstarter_* Skrevet 14. august 2006 #6 Del Skrevet 14. august 2006 jeg vil veldig gjerne ha oppskrift hvis noen vil dele med meg!!!! Høres veldig godt ut ← Her har du link til to. http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...hl=snickerskake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #7 Del Skrevet 15. august 2006 Helt enig i alle tre svarene over. Jeg har også tatt på glasuren dagen før (f.eks. når jeg har hatt den med på jobb), meget god og populær kake. Til og med min lite kakeglade samboer liker denne. Liker du snickers liker du kaken... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 15. august 2006 #8 Del Skrevet 15. august 2006 Snickerskake kan fryses i sin helhet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #9 Del Skrevet 15. august 2006 Snickerskake kan fryses i sin helhet ← Gode nyheter. Jeg skal bruke en oppskrift Arkana har skrevet her [quoteSnickers-kake 3 eggehviter 2 1/2 dl sukker 20 ritz kjeks 2 1/2 dl peanøtter 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 100 g kokesjokolade 1 ss kaffe 50 g smør 3 eggeplommer 1 dl melis Knus kjeksen og hakk peanøttene. Stivpisk eggehvitene. Pisk inn sukkeret til en tykk marengs. Bland kjeks, peanøtter, eggehvite, bakepulver og vaniljesukker og hell i smurt form. Stek ved 180 grader i ca 30 minutter. Lag glasur av resten av ingrediensene og smør over kaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 15. august 2006 #10 Del Skrevet 15. august 2006 4 + 5. Jeg bruker en vanlig 24 cm springform. 6. Ja, ta på glasur før du fryser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #11 Del Skrevet 15. august 2006 Ok, takk igjen Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Et spørsmål til Skrevet 15. august 2006 #12 Del Skrevet 15. august 2006 Skal jeg knuse kjeksene så det bare blir "mel"? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #13 Del Skrevet 15. august 2006 Blir helt forvirra av den oppskrifta Skal det ikke være mel i? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #14 Del Skrevet 15. august 2006 Kan man bruke saltede peanøtter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 15. august 2006 #15 Del Skrevet 15. august 2006 Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn. Du bør helst bruke usaltede peanøtter, men du kan jo prøve med saltede (de kan evt skyldes, og tørkes på kjøkkenpapir). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #16 Del Skrevet 15. august 2006 Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn. Du bør helst bruke usaltede peanøtter, men du kan jo prøve med saltede (de kan evt skyldes, og tørkes på kjøkkenpapir). ← Jeg har brukt vanlige peanøtter. Veldig godt det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 15. august 2006 #17 Del Skrevet 15. august 2006 Arkana et tips til neste gang du legger ut oppskriften, hva med å dele den opp i bunn og glasur. Jeg måtte lese den flere ganger før jeg skjønte den, da jeg lagde kaken engang for lenge siden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 15. august 2006 #18 Del Skrevet 15. august 2006 Arkana et tips til neste gang du legger ut oppskriften, hva med å dele den opp i bunn og glasur. Jeg måtte lese den flere ganger før jeg skjønte den, da jeg lagde kaken engang for lenge siden. ← Skal prøve å huske på det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 15. august 2006 #19 Del Skrevet 15. august 2006 Flott, husker jeg lurte veldig fikk den til til slutt og god ble den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #20 Del Skrevet 15. august 2006 Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. Ok, så det altså blir bittesmå biter? Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn. Ok, som du sikkert skjønner - så er jeg helt idiot når det gjelder forståelse av denne oppskriften Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå