Gjest Gjest Skrevet 14. august 2006 #1 Skrevet 14. august 2006 1 Er den god? 2 Er den lett å lage? Jeg spør ikke om oppskrift, for det har jeg fått på KG fra før.
Gjest Gjest Skrevet 14. august 2006 #2 Skrevet 14. august 2006 3 Kan den lages noen dager i forveien?
Arkana Skrevet 14. august 2006 #3 Skrevet 14. august 2006 1. Ja 2. Ja 3. Ja, men jeg ville ventet med å smøre på glasuren til den dagen kaken skal serveres.
Gjest Gjest_elisabeth_* Skrevet 14. august 2006 #5 Skrevet 14. august 2006 jeg vil veldig gjerne ha oppskrift hvis noen vil dele med meg!!!! Høres veldig godt ut
Gjest Gjest_Trådstarter_* Skrevet 14. august 2006 #6 Skrevet 14. august 2006 jeg vil veldig gjerne ha oppskrift hvis noen vil dele med meg!!!! Høres veldig godt ut ← Her har du link til to. http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...hl=snickerskake
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #7 Skrevet 15. august 2006 Helt enig i alle tre svarene over. Jeg har også tatt på glasuren dagen før (f.eks. når jeg har hatt den med på jobb), meget god og populær kake. Til og med min lite kakeglade samboer liker denne. Liker du snickers liker du kaken...
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #9 Skrevet 15. august 2006 Snickerskake kan fryses i sin helhet ← Gode nyheter. Jeg skal bruke en oppskrift Arkana har skrevet her [quoteSnickers-kake 3 eggehviter 2 1/2 dl sukker 20 ritz kjeks 2 1/2 dl peanøtter 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 100 g kokesjokolade 1 ss kaffe 50 g smør 3 eggeplommer 1 dl melis Knus kjeksen og hakk peanøttene. Stivpisk eggehvitene. Pisk inn sukkeret til en tykk marengs. Bland kjeks, peanøtter, eggehvite, bakepulver og vaniljesukker og hell i smurt form. Stek ved 180 grader i ca 30 minutter. Lag glasur av resten av ingrediensene og smør over kaken.
Arkana Skrevet 15. august 2006 #10 Skrevet 15. august 2006 4 + 5. Jeg bruker en vanlig 24 cm springform. 6. Ja, ta på glasur før du fryser.
Gjest Et spørsmål til Skrevet 15. august 2006 #12 Skrevet 15. august 2006 Skal jeg knuse kjeksene så det bare blir "mel"?
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #13 Skrevet 15. august 2006 Blir helt forvirra av den oppskrifta Skal det ikke være mel i?
Arkana Skrevet 15. august 2006 #15 Skrevet 15. august 2006 Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn. Du bør helst bruke usaltede peanøtter, men du kan jo prøve med saltede (de kan evt skyldes, og tørkes på kjøkkenpapir).
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #16 Skrevet 15. august 2006 Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn. Du bør helst bruke usaltede peanøtter, men du kan jo prøve med saltede (de kan evt skyldes, og tørkes på kjøkkenpapir). ← Jeg har brukt vanlige peanøtter. Veldig godt det.
Gjest gjest1 Skrevet 15. august 2006 #17 Skrevet 15. august 2006 Arkana et tips til neste gang du legger ut oppskriften, hva med å dele den opp i bunn og glasur. Jeg måtte lese den flere ganger før jeg skjønte den, da jeg lagde kaken engang for lenge siden.
Arkana Skrevet 15. august 2006 #18 Skrevet 15. august 2006 Arkana et tips til neste gang du legger ut oppskriften, hva med å dele den opp i bunn og glasur. Jeg måtte lese den flere ganger før jeg skjønte den, da jeg lagde kaken engang for lenge siden. ← Skal prøve å huske på det.
Gjest gjest1 Skrevet 15. august 2006 #19 Skrevet 15. august 2006 Flott, husker jeg lurte veldig fikk den til til slutt og god ble den.
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2006 #20 Skrevet 15. august 2006 Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. Ok, så det altså blir bittesmå biter? Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn. Ok, som du sikkert skjønner - så er jeg helt idiot når det gjelder forståelse av denne oppskriften
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå