Gå til innhold

Spørsmål om snickerskake


Anbefalte innlegg

Skrevet

1 Er den god?

2 Er den lett å lage?

Jeg spør ikke om oppskrift, for det har jeg fått på KG fra før. :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

1. Ja

2. Ja

3. Ja, men jeg ville ventet med å smøre på glasuren til den dagen kaken skal serveres.

Gjest Gjest_elisabeth_*
Skrevet

jeg vil veldig gjerne ha oppskrift hvis noen vil dele med meg!!!!

Høres veldig godt ut :wow:

Skrevet

Helt enig i alle tre svarene over. Jeg har også tatt på glasuren dagen før (f.eks. når jeg har hatt den med på jobb), meget god og populær kake. Til og med min lite kakeglade samboer liker denne.

Liker du snickers liker du kaken...

Skrevet

Snickerskake kan fryses i sin helhet

Gode nyheter. :)

Jeg skal bruke en oppskrift Arkana har skrevet her

[quoteSnickers-kake

3 eggehviter

2 1/2 dl sukker

20 ritz kjeks

2 1/2 dl peanøtter

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

100 g kokesjokolade

1 ss kaffe

50 g smør

3 eggeplommer

1 dl melis

Knus kjeksen og hakk peanøttene. Stivpisk eggehvitene. Pisk inn sukkeret til en tykk marengs. Bland kjeks, peanøtter, eggehvite, bakepulver og vaniljesukker og hell i smurt form. Stek ved 180 grader i ca 30 minutter. Lag glasur av resten av ingrediensene og smør over kaken.

Skrevet

4 + 5. Jeg bruker en vanlig 24 cm springform.

6. Ja, ta på glasur før du fryser.

Gjest Et spørsmål til
Skrevet

Skal jeg knuse kjeksene så det bare blir "mel"?

Skrevet

Blir helt forvirra av den oppskrifta :ler:

Skal det ikke være mel i?

Skrevet

Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn. Du bør helst bruke usaltede peanøtter, men du kan jo prøve med saltede (de kan evt skyldes, og tørkes på kjøkkenpapir).

Skrevet
Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn. Du bør helst bruke usaltede peanøtter, men du kan jo prøve med saltede (de kan evt skyldes, og tørkes på kjøkkenpapir).

Jeg har brukt vanlige peanøtter. Veldig godt det.

Skrevet

Arkana et tips til neste gang du legger ut oppskriften, hva med å dele den opp i bunn og glasur. Jeg måtte lese den flere ganger før jeg skjønte den, da jeg lagde kaken engang for lenge siden.

Skrevet
Arkana et tips til neste gang du legger ut oppskriften, hva med å dele den opp i bunn og glasur. Jeg måtte lese den flere ganger før jeg skjønte den, da jeg lagde kaken engang for lenge siden.

Skal prøve å huske på det. :)

Skrevet

Flott, husker jeg lurte veldig :) fikk den til til slutt og god ble den.

Skrevet
Nei, ikke knus dem til mel, de skal bare hakkes. 
Ok, så det altså blir bittesmå biter?

Du trenger ikke mel, dette er en marengsbunn.
Ok, som du sikkert skjønner - så er jeg helt idiot når det gjelder forståelse av denne oppskriften :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...