Gå til innhold

Fetaost


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lest gjennom noen paioppskrifter her inne, og ser at mange nevner at de bruker fetaost. Hvordan blir fetaosten når den blir stekt da? Godt? Evt. hvilken fetaost bør man bruke? Jeg er veldig glad i den Feta-snack med hvitløk, tror dere den kan brukes?

Videoannonse
Annonse
Gjest Fruktfat
Skrevet

jeg bruker marinert fetaost på glass, men det har vel ikke noe å si, er jo bare fetaosten en bruker allikevel?

fetaost smelter ikke, den blir myk, jeg synes det er godt uansett, men BEST er den kald/i salater.

Skrevet

Jo, Fetaosten er vel den samme egentlig. :sjenert: Jeg tenkte å hakke opp hvitløken å strø den over.

Tusen takk for svar, nå er middagen i boks! :sikle:

Gjest Fruktfat
Skrevet

det hørtes godt ut! hvitløk er alltid nam :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...