Gjest Gjest Skrevet 5. august 2006 #1 Del Skrevet 5. august 2006 Noen som har noen spennende oppskrifter med kyllingfilet? Har masse nå, så det blir endel middager med dette framover. Må også være relativt sunt da... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scorpina Skrevet 5. august 2006 #2 Del Skrevet 5. august 2006 Tja, foruten om wok bruker jeg å dele filetene og banke de litt flate, steke de, drysse på krydder og ha dem i pitabrød med grønnsaker og hjemmesnekra karridressing til (laga av kesam, litt karry pasta, salt, pepper) en annen ting kan være å steke filetene som de er til de er såvidt gjennomstekte. Ha ferdigdampa grønnsaker i en ildfastform. Legge i filetne, grønnsakene og ha over litt matfløte ispedd vann og litt krydder. Drysse på med sånn light ost (for gratinering) og gratinere en 5-6 minutter på på 250 grader. Server med ris til.... Bare noen av de mange variantene jeg lager sånn på sparket Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fiol Skrevet 5. august 2006 #3 Del Skrevet 5. august 2006 Jeg hadde en veldig god middag med kyllingfillet i kveld faktisk. Marinerte kyllingen først og stekte den i panna.. Hadde fløtegratinerte poteter og stekt løk ved siden av. Synes det var rågodt hvertfall =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Malina Skrevet 6. august 2006 #4 Del Skrevet 6. august 2006 Noe enkelt og godt: Kyllingfilèt m/gratinerte grønnsaker (blomkål,gulrøtter,brokkoli), kyllingsaus og ris. Stekt kyllingfilet i tacokydder er kjempe godt i tortilla m/tilbehør som ost, salat, tacosaus sov. Stekt kyllingfilèt m/stekte potetbåter og kyllingsaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fantus Skrevet 6. august 2006 #5 Del Skrevet 6. august 2006 Del poteter og purre i skiver og legg det lagvis i en stor ildfast form med litt salt og pepper og bittelitt olje mellom lagene. Legg kyllingfilet på toppen og pensle kyllinge med en blanding av smør eller olje og estragon. Stekes ved 200 grader i ca 40 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 6. august 2006 #6 Del Skrevet 6. august 2006 Kylling kiev: Bank filetene flate. Legg på en kule hvitløkssmør (kjøpt eller hjemmelaget) og rull/pakk sammen. Dypp i mel blandet med salt og pepper, så vispet egg og til slutt i loffsmuler (daggammel loff uten skorpe, kjørt til smuler i food processor). Pakk smulene godt fast på kyllingpakkene, sett i kjøleskap 15 minutter. Dypp gjennom alt en gang til og sett kaldt 15 minutter til. Brun i panne og etterstek i ovn ved 190 grader i ca 30 minutter. Enkel kyllinggryte: Stek kyllingfilet i biter, poteter i terninger, rød + grønn paprika i biter, hakket løk, hakket hvitløk og hakket chili. Ha i hermetiske tomater, litt kraft, timian, salt og pepper og la koke til alt er mørt. Rør inn et beger kremost med urter (rør det mykt med litt fløte eller melk først) og la smelte og varmes opp. Texmex-form: Bland kyllingfileter med en pose tacokrydder og sett kaldt et par timer. Fordel en strimlet purre og de grønnsakene du måtte ønske i bunnen av en ildfast form. Brun kyllingfiletene og legg oppå. Hell over et glass salsa, dryss over revet ost og stek i ovn ved 200 grader i ca 20 minutter. Server med ris og salat. Kylling-wok: Stek kylling i strimler, vårløk, hvitløk, sukkererter, fennikel og gulrot raskt i en wok. Ha i en pose woksaus fra Blue Dragon (f.eks. Szechuan krydret tomatsaus) og la alt bli varmt. Server med ris eller nudler. Rask kyllingsuppe: Stek kyllingfilet i biter, eple i biter og hakket løk i litt smør. Dryss på karri og tilsett hermetiske tomater, et par never frosne bønner eller erter, buljong og fløte (ca 1 liter til sammen i væske). La alt koke mørt og smak til med salt, pepper og litt sukker. Server med ostesmørbrød til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest beekeeper Skrevet 6. august 2006 #7 Del Skrevet 6. august 2006 Åh, nå ble jeg sulten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. august 2006 #8 Del Skrevet 19. august 2006 Noen som har noen spennende oppskifter med kamskjell, blåskjell og reker med hvitløk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Montezuma Skrevet 19. august 2006 #9 Del Skrevet 19. august 2006 Kyllingrullade Bank filetene til ca 1/2 cm tykkelse og pensle de med pesto. Legg på grovhakket aubergine og paprika, og dryss på litt salt og pepper. Rull sammen filetene, og surr en skive bacon rundt. Legges i ildfast form, og tekes i 200 grader i ca. 20 minutter. la dem hvile litt før de skjærs opp. Serveres med grønnsaker (bunt frisk asparges eller noe annet) og potetet (pleier å lage båtpoteter jeg). Ha gjerne en saus til; søt chilisaus, morkelsaus el. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mookie Skrevet 23. august 2006 #10 Del Skrevet 23. august 2006 Skjær en "lomme" i fileene, brett ut og legg på salamipølse (2 skiver pr stk.). Legg mozarella ost oppå der og brett de sammen igjen. Fest fileene sammen med tannpirkere el. slik at fyllet ikke detter ut. Krydre fileene og brun dem i panne. Når dem er brunet setter du dem i en ildfast form med folie over og lar dem steke i ovnen til de er ferdige. server med ris, saus og salat til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå