Gjest Gjest Skrevet 4. august 2006 #1 Del Skrevet 4. august 2006 Skal lage romantisk middag tilkjæresten, men er helt blank på hva jeg skal finne på for noe. Er jo så varmt at maten ikke bør være for tung, men bare salat eller noe sånnt føler jeg blir ltt for stusslig. Noen som kan hjelpe meg med noen gode forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
vixen Skrevet 4. august 2006 #2 Del Skrevet 4. august 2006 grille? kyllingfilet? pitabrød med masse stærsj inni? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blondie65 Skrevet 4. august 2006 #3 Del Skrevet 4. august 2006 Taco? Friskt og lett ... Eller hva med reker? Godt med hvitvin til i varmen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Virvel Skrevet 4. august 2006 #4 Del Skrevet 4. august 2006 Wok? Pleier å kjøpe ferdig grønnsakblanding, hiver oppi noe kjøtt (lammeskav er kjempegodt!), noe sausegreier og ris eller nudler. Raskt og enkelt i varmen, men godt også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 4. august 2006 #5 Del Skrevet 4. august 2006 krabbe? noe sjømat er god og ganske lett i varmen, blir ikke så stappmett som man blir av kjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 4. august 2006 #6 Del Skrevet 4. august 2006 pasta med røkelaks. Mens pastaen koker varmer du en boks cremefraice i en panne i lag med litt knust hvitløk (1 fedd) og masse svart pepper, når pastaen er kokt blander du den i sausen i lag med røkelaks i biter og smaker til med salt hvis det trengs. Server med litt grønnsalat til, gjerne en litt bitter type, og godt brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. august 2006 #7 Del Skrevet 4. august 2006 Denne er kjempegod! Pasta og svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni som krydder. Populær rett som er rask og grei å lage. Porsjoner: 2 300 g renskåret svinekjøtt i strimler 100 g pepperonipølse i skiver 2 ss olje 1 stk. gul paprika ½ stk. purre 2 båt hvitløk 1 beger crème fraîche 2 ss finhakket persille 2 dl kjøttbuljong (utblandet) ¼ ts pepper Slik gjør du: 1. Stek pepperoniskivene i stekepanna i litt olivenolje sammen med svinekjøttet på middels sterk varme. Legg dette til side. 2. Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke. 3. Ha kjøttet og pepperonipølsene tilbake i panna og tilsett creme fraiche og buljong. La småkoke i 2-3 min. Smak til med pepper, og dryss over persille. Serveres med pasta og en frisk salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå