Gå til innhold

Kreps på hyttetur


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Skal (forhåpentlig vis) servere timesfersk kreps på hytta neste helg. Noen som kan gi meg sine beste krepseerfaringer (fra teina blir satt ut til koking) og tilbehør? Har lyst å ha litt mer enn bare majo/aioli og loff.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest gjest1

Jeg spiser kreps, men mine er fanget på ikea...

Jeg foretrekker dem med hvitløksmajones og salat og hvitt brød, altså veldig tradisjonelt.

Du kan jo lage en salat, omtrent som en rekecocktail.

Prøv å søk etter danske og svenske sider for tips.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...