Gjest Gjest Skrevet 4. august 2006 #1 Del Skrevet 4. august 2006 Skal (forhåpentlig vis) servere timesfersk kreps på hytta neste helg. Noen som kan gi meg sine beste krepseerfaringer (fra teina blir satt ut til koking) og tilbehør? Har lyst å ha litt mer enn bare majo/aioli og loff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 6. august 2006 #2 Del Skrevet 6. august 2006 Er det ingen som spiser kreps her??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. august 2006 #3 Del Skrevet 7. august 2006 Jeg spiser kreps, men mine er fanget på ikea... Jeg foretrekker dem med hvitløksmajones og salat og hvitt brød, altså veldig tradisjonelt. Du kan jo lage en salat, omtrent som en rekecocktail. Prøv å søk etter danske og svenske sider for tips. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå